Hogy bírtátok ki az első három hónapot, hogy ne éljétek bele nagyon magatokat?
Figyelt kérdés
Igaziból még csak két napja tudjuk, de már most világgá szeretnénk kürtölni, kb. semmi más nem is érdekel.
Volt jó módszeretek, ami bevált, hogy ne éljétek bele magatokat?
2022. okt. 26. 22:10
11/14 anonim válasza:
10. Nekem meg a környezetemben mindenkinek elsőre vagy véletlenül jött össze. Ne ebből vonj le következtetést, hanem éld meg ezt az élményt és ne tedd tönkre magadnak az aggódással!
12/14 anonim válasza:
Hát akkor bízz abban, hogy a nagy számok törvénye alapján most mindenképp egy sikeres terhességnek kell következni! 😀
13/14 anonim válasza:
Nyugi! A mi ismerősi körunkben meg csak úgy jöttek a babák, nekünk nagyon nehezen akart. Tavaly az első terhességem missed ab-vel ért véget ami a 9.héten derült ki....Most hogy sikerült nagyon pozitívan álltam hozzá és vártam hogy túl legyünk a 9.héten de végül a 12.heti genetikai után tudtam teljesen megnyugodni.
Egy apró kis félelem/izgalom belefér de nem szabad túlzásba esni mert azt a pici is megérzi, bízz benne és abban is hogy minden rendben van/lesz! 🤞🙂
14/14 anonim válasza:
Engem az tartott vissza, hogy világgá kürtöljem, hogy fél évvel előtte elvetéltem és mivel többen tudták a családban, ezért nem csak engem viselt meg, hanem őket is. Ez természetes, ugyanakkor idős embernél nem szerencsés. Ennél a terhességnél nagyon sokáig nem tudtam beleélni magam, hogy gyerekünk lesz, ami viszont szintén nem volt jó. Úgyhogy nem tudom, mi a jó stratégia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!