Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes várandós vagyok. Ma...

24 hetes várandós vagyok. Ma maszturbáltam egyet, vibrátor segítségével, de nem durván. Azóta nem érzem, hogy mozogna a baba. Lehet baja?

Figyelt kérdés

Mikor orgazmus közelben voltam, befeszült a hasam közepe, gondolom a méhem, ahol a baba volt éppen akkor.

Rögtön abbahagytam a masztizást, szép fokozatosan el is lazult a keményedés 1-2 percen belül.

Azután kb 10-15 percig intenzíven éreztem, hogy rugdos, forgolódik a baba, viszont azóta nem éreztem mozgást.

Ez kora délután volt, igaz, aludtam is utána 1-2 órát, mert nagyon kimerültem, mint egy jó szex után :D

Lehet baja a babának ettől a maszturbálástól, méhfeszüléstől/keményedéstől?

Az orvos nem tiltott semmi féle szexuális aktust, korábban is masztiztam már, de ilyet eddig nem tapasztaltam. Mondjuk akkor még nem éreztem a magzatmozgásokat.

2022. okt. 24. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Biztos aludt
2022. okt. 24. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Kimozogta magát, most pihen egyet. Holnap már biztos érzed.
2022. okt. 24. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem tiltottak el semmitől, akkor nem hinném hogy bármi baja lenne.

Szedsz magnéziumot? A haskeményedésre érdemes lenne, de egyébként én más problémát nem látok ebben.

2022. okt. 24. 19:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor nem aggódok :) bár lehet vacsi után beindul, akkor mindig mozgékonyabb.

Ma kezdtem el magnéziumot szedni, mert eddig nem volt gondom vele, a magnézium szintem pedig nagyon jó volt. Szerintem most is csak az orgazmus miatt keményedhetett be arra az egy pillanatra.

Igazából azért kezdtem el, mert tegnap este begörcsölt a vádlim, ami már évek óta nem, illetve már kezdem rendesen érezni a szeméremtestemben a méhszalagok nyúlását.

2022. okt. 24. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Azóta érezted nozogni.
2022. okt. 24. 19:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, 1-1 apróbbat mocorgott :) biztosan jót alszik :)
2022. okt. 24. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
17%
Nekem minden szex után, ha volt orgazmusom, iszonyúan keményedni kezd a hasam, de így percekig, kb megmozdulni nem tudok. A baba ebből semmit nem érez, neki ez max olyan érzés lehet, mintha megölelnéd, ez csak neked rossz (vagy legalábbis, nekem, miután nagyon jó volt :D ). Alapvetően egészséges terhességnél ami jó az anyának, az jó a babának is :) Szóval a babának baja ennyitől biztos nem lesz. Korábban simán lehet, hogy még nem volt elég nagy a pocakod ahhoz, hogy befeszüljön a méhed az orgazmustól, de amúgy csak jelzem, hogy egy igazán ütős elélvezés terhességtől függetlenül is megérinti a méhet, szóval teljesen érthető, hogy amikor minden éppen nyúlik és nagyobb és már átalakul, akkor jobban érzed és az is teljesen normális, ha begörcsöl az egész (ismét: egészséges terhességnél, ahol nincs szextilalom).
2022. okt. 24. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi, ha hulyeseget kerdezek, de a bibracio, amit a vibratir okoz nem art a magzatnak? Biztos erzi o is.

En szemely szerint nem mernem használni.

2022. nov. 7. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!