Hanyadik napon lehet hazamenni a korhazbol csaszar utan?
Figyelt kérdés
Ha minden problemamentes
Ha van esetleg kifejezetten a pecsi szuleszetrol info az megjobb lenne
2 v 3 ejszakat hallottam de vajon melyik valojaban?
2022. okt. 21. 04:30
1/13 anonim válasza:
Szerintem ez kórház válogatja, mennyire van leterhelve.
Ha veled nincs gond akkor eredetileg 3.nap lehet haza menni. Viszont ha a babával gond van neki maradnia kell.
2/13 anonim válasza:
Nálunk 2 éjjel bent,harmadik nap haza. Ha panaszmentes anyuka és a baba is rendben van. Nyíregyháza
3/13 anonim válasza:
Kórházfüggő,nálunk sima szülésnél is 5.napon engednek haza.Van aholásnap haza lehet menni.
4/13 anonim válasza:
Ahol én szültem, ott ugyanúgy haza engedték a császáros anyukákat, 3 éjszakát töltöttünk bent.
5/13 anonim válasza:
Pécsen szültem program császárral pénteken, hétfőn engedtek haza. Mehettünk volna már vasárnap, de nem volt minden kerek a baba értékeivel.
6/13 anonim válasza:
2 éjjelt voltunk bent.
Bp János kh
7/13 anonim válasza:
Én kedden szültem császárral, szombaton engedtek haza.
8/13 anonim válasza:
Úgy tudom covid óta betöltött 48 óra után. Ha delelött szülsz akkor 2 nap, ha délután akkor 3 nap a gyakorlatban.
9/13 anonim válasza:
Covid alatt szültem 2020-ban,még látogatási tilalom is volt és maszkban kellett szülni,mégis az 5.napon mentünk haza.Spontán gátvédelmes hüvelyi szülésem volt,volt tej is,a gyerek is rendben volt,nem engedtek előbb haza.Minden kórházban máshogy van.
10/13 anonim válasza:
Nálunk 3. nap haza lehet menni ,ha minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!