Akik már szültek! Milyen nadrágban tudtatok hazamenni a kórházból?
Sztem a legtöbben a kismamanaciban mennek ahaz, én is.:)
és amikro visszahúzódik a poci, utána jók lesznek a régi nacik is.
Én bekértem egy kismama és egy normál nacit, a normál picit kényelmetlen volt, nyomta a pocim a gombja, én pont az ez sem kényelmes, de kevésbé rossz mint az kategóriába tartoztam, 5nappal a szülés után már kényelmesen voltam benne.
Viszont, volt olyan szobatársnőm, akire azt hitték csak most fog szülni, nem biztos, hogy azonnal lemegy a pocak!
Köszönöm!
Akkor maradok a kismama nadrágnál.
Én abban jöttem haza, amiben bementem. Egy gumis passzés terhesnaciban, de terhesen is nagy volt, szülés után fognom kellett, mert leesett.
Most télen fogok szülni, szintén terhesnaciban fogok bemenni, de ez egy vastagabb anyagú nadrág, ami most is jó rám 9 hetesen, tehát biztos jó lesz szülés után is.
Mikor én szültem, már úgy jöttem haza a kórházból, amilyen szülés előtt voltam, nem maradt semmi hasam. Másoknak bent igen nagy hasuk maradt...
Szóval szerintem ez igen változó, hogy ki mikor fér bele a régi nacikba, de szerintem szülés után még ne szorongasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!