Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik már szültek! Milyen...

Akik már szültek! Milyen nadrágban tudtatok hazamenni a kórházból?

Figyelt kérdés
Hogy készüljek?A ruhákat nem szeretem (nincs is).Eddig 10kg híztam sokan azt mondják az mind szinte a pocira ment.Holnap töltöm a 38. hetet.Pár napja felhúztam egy gatyót ami még jó volt a várandóságom előtt de hát most ugye nem tudtam begombolni... Mennyi az esély rá, hogy szülés után jó lesz?
2009. júl. 29. 13:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a terhességem 3. harmadában vettem kismama gatyókat, abban mentem haza. De ha van egy bővebb szabadidő nadrágod az is jó. Mivel szülés utáni napokban a pocak nagyrésze még megvan.
2009. júl. 29. 13:47
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanabban amiben szülni mentem. Volt egy nadrágom amiről én is azt gondoltam, hogy szülés után már biztos jó lesz rám. Be is akartam hozatni, de elfelejtették. De kár is lett volna, mert úgy sem ért volna be.
2009. júl. 29. 13:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
ugyan abban jöttem haza amibe mentem szülni. farmer kismamanadrág
2009. júl. 29. 13:53
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 29. 13:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is a kismama nadrágomban mentem haza.
2009. júl. 29. 13:55
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Sztem a legtöbben a kismamanaciban mennek ahaz, én is.:)

és amikro visszahúzódik a poci, utána jók lesznek a régi nacik is.

2009. júl. 29. 14:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én bekértem egy kismama és egy normál nacit, a normál picit kényelmetlen volt, nyomta a pocim a gombja, én pont az ez sem kényelmes, de kevésbé rossz mint az kategóriába tartoztam, 5nappal a szülés után már kényelmesen voltam benne.

Viszont, volt olyan szobatársnőm, akire azt hitték csak most fog szülni, nem biztos, hogy azonnal lemegy a pocak!

2009. júl. 29. 14:02
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Kismamanadrág. Mást fel sem tudtam volna venni. A szülésznőm szerint szülés utáni nap volt akkora a hasam, mint egy szülés előtt állónak. De azért egy hét után már szinte nem is volt.
2009. júl. 29. 14:35
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor maradok a kismama nadrágnál.

2009. júl. 29. 15:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Én abban jöttem haza, amiben bementem. Egy gumis passzés terhesnaciban, de terhesen is nagy volt, szülés után fognom kellett, mert leesett.

Most télen fogok szülni, szintén terhesnaciban fogok bemenni, de ez egy vastagabb anyagú nadrág, ami most is jó rám 9 hetesen, tehát biztos jó lesz szülés után is.

Mikor én szültem, már úgy jöttem haza a kórházból, amilyen szülés előtt voltam, nem maradt semmi hasam. Másoknak bent igen nagy hasuk maradt...

Szóval szerintem ez igen változó, hogy ki mikor fér bele a régi nacikba, de szerintem szülés után még ne szorongasd magad.

2009. júl. 29. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!