Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik már szültek! Milyen...

Akik már szültek! Milyen nadrágban tudtatok hazamenni a kórházból?

Figyelt kérdés
Hogy készüljek?A ruhákat nem szeretem (nincs is).Eddig 10kg híztam sokan azt mondják az mind szinte a pocira ment.Holnap töltöm a 38. hetet.Pár napja felhúztam egy gatyót ami még jó volt a várandóságom előtt de hát most ugye nem tudtam begombolni... Mennyi az esély rá, hogy szülés után jó lesz?
2009. júl. 29. 13:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is a terhesnadrágban jöttem haza, és még kb 1 hónapig azt hordtam. Császáros voltam, és a régi nadrágjaim bántották a vágásomat.
2009. júl. 29. 16:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. júl. 29. 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A poci nem megy le olyan gyorsan nekem kb 1hónap kellett mire már nem úgy néztem ki mint aki épp szülni készül.Szóval maradt a terhesnaci:)
2009. júl. 29. 22:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is csatlakozom: kismama nadrágban mentem haza. Nekem a pocakom hamar visszahúzódott, mondhatni, hogy lapos lett a hasam, de a bőr még ott maradt és amúgy is párnásodtam, nem tudtam volna magamra húzni a rég nacikat még akkor.

A barátnőm összesen hét kg-ot hízott, annyi volt szülés után két nappal, mint terhesség előtt, de ennek ellenére ő sem tudta begombolni a baba előtti nadrágját és szintén terhesnaciban ment haza.

2009. júl. 30. 09:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. júl. 30. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kismamanadrág. És én normál szülésre készültem, de császár lett, és ha ne add Isten az lesz, akkor végképp jó a kismmagatya, én még szülés után 1 hónapig abban jártam, mert úgy fájt a heg a hasamon, mást fel sem tudtam volna venni.
2009. júl. 30. 15:12
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. júl. 30. 15:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 7 kilót híztam, ami le is ment a kórházban töltött 3 nap alatt. A kismama gatyám (pocakbetét+állítható gumirozás) volt a kórházban, gondoltam, jó lesz az hazafelé...

Tévedtem. A legszorosabbra állítva is lecsúszott rólam, alig vártam, hogy az autóhoz érjünk és ne kelljen felfelé húzkodnom:)

2009. júl. 31. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!