Sajat felelossegre hazamenni korhazbol?
Én is bent maradtam tavaly 29 hetesen. 3 szobatársam volt, mind magas vérnyomással plusz egyik görcsökkel, maradtak. Felnőtt emberként ki lehet bírni a baba érdekében! Nem véletlen tartanak bent, ott vagy a legjobb kezekben. Nem szórakozásból kell nekik a plusz egy fő..Ha hazamész ès megint felmegy, és rosszul leszel, stb., az a te felelősséged/hibád lesz és az nagyon szar érzés lehet.
Nekem ráadásul még ott volt a 7 éves fiam is, de még ő is megértette, hogy anyának bent kell aludnia mert a hugi a pocakban most ott van a legbiztonságosabb helyen.
Mehetsz..de tényleg a te felelősséged.
Sajnos baratnőmnek az ikrei közül az egyik meghalt így...
Nem értek időben a kórházba, pedig mentő vitte..10 percen múlt a baba élete...( hamar és gyorsan jött)
Saját felelősségre hazamehetsz, de azért pár napot várnék a helyedben. Én egyszer saját felelősségre nem feküdtem be, egyszer egy hét után saját felelősségre jöttem haza és a végén 2 hónapot bent töltöttem. Mindig az orvosommal megbeszéltem, hogy ő mit gondol. Első esetben elmondta, hogy neki a hiperstimulaciommal fel kell ajánlani a kórházi befekvést, de ha figyelem ezt meg azt, akkor szerinte is maradjak otthon. Második alkalommal elmondta, hogy a protokoll miatt kellene maradnom, de szerinte is inkább menjek haza, de mivel nem volt az osztályra beosztva, így nem engedhetett el. Harmadik hosszú befekvesnel viszont egyértelműen javasolta a bent maradást és megértettem az okait es két hónapot bent éltem. A magas vérnyomás nem játék. Két hónapot töltöttem a szülészeten, egy hónapja vagyok a gyerekekkel a koraszülött osztályon. Sok mindent láttam, sürgősségi császárokat, saját felelősségre hazamenő kismamát, aki másnap visszajött és megszült.
Most hétvége Van, a helyedben megvárnám a hétfőt, akkor valószínűbb, hogy lesznek plusz vizsgálatok. Meg beszélj a dokiddal. Az enyém mindig megmondta, hogy mikor érdemes valóban bent lenni és mikor csak a főorvos által diktált, sok esetben elavult protokol miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!