Ki milyen krémet használt a pocakjára terhesség alatt? Mit ajánlotok a striák kialakulása megelőzésére? Esetleg házi praktikák?
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 11:11
1/14 anonim válasza:
Bio oil , a végén mandula olaj.
Egy csíkom sem lett.
De a stria kialakulása elsősorban genetikán, másod sorban a has növekedésének iramán múlik.
2/14 anonim válasza:
Genetikát. Egyedül az segít hogy egy csíkod se legyen
3/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2022. okt. 19. 11:30
5/14 anonim válasza:
Én nem kentem semmivel, és nem lett csík. Ebből gondolom én is, hogy genetika.
6/14 anonim válasza:
4-es vagyok, en sem kentem, nem lett egy csikom sem. Sot meg linea nigra sem, pedig mindig vartam 😆
7/14 anonim válasza:
Sima babaolajat használok, de csak a saját magam megnyugtatására, meg azért, mert kellemes az illata.
Én is úgy tudom, hogy csak kis mértékben segít, amúgy egyénfüggő, ki mennyire lesz szülés után csíkos.
8/14 anonim válasza:
Leírom mit használtam. Nem lett egy csíkom sem, de nem mondom, hogy a krémeknek köszönhetően.Ezt nyilván nem tudhatom. Mindenesetre nekem jól esett a kenegetés, mert száraz volt a bőröm. A terhesség elején Bioderma Athoderm testápolót használtam. A második trimesztertől, a terhesség végéig Vichy stria elleni krémet. Nálunk egyébként a családban jellemző a stria. Anyukám hasa nagyon csíkos. Én szerencsére megúsztam.
9/14 anonim válasza:
A srtiák a bőr mélyebb rétegét érintik, így kenőcsökkel, amik a felszínre hatnak, sokra nem mész.
10/14 anonim válasza:
Első terhesség alatt néha amikor eszembe jutott, akkor kentem sima testápolóval. Nem lettek csikjaim.
Most 24 hetes terhes vagyok, egyelőre nem kenegettem, aztán majd a végén meglátjuk, hogy ismét megúszom-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!