Mire jó a hasfogó pánt? Jó a terhességi csíkok kialakulásának megelőzésére? Ti hogyan próbáltátok megelőzni a kialakulásukat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 18:47
1/5 anonim válasza:
Próbálkozni lehet, de véleményem szerint szinte semmit nem hat. A csíkok vagy kialakulnak, vagy nem, ez egyénfüggő, és nem tudsz mit csinálni.
2/5 anonim válasza:
Semmit nem lehet tenni. Ez alkat kérdés. Én nem kentem soha semmivel, egy darab csíkom nem maradt, és nem lett szülés után sem.
VAn, aki keni a méregdrága spec kenőcsökkel, mégis szétreped...
Erről ennyit...
Ha fáj, viszket, ahogy húzódik a bőr, akkor kend testápólóval.
3/5 anonim válasza:
Szia, Hogy csikos leszel- e vagy sem, a genjeidben van. Viszont kremet/olajat erdemes hasznalni, mert ezek hidrataljak, rugalmasabba teszik a borodet. Igy elkerulheted azt hogy esetleg kirepedjen valahol a borod, mert ennek jelet utana eleted vegeig viselheted. A bor elvileg nyulik ahogy novekszik a terfogat amit be kell fednie, de a terhesseg alatt ez olyan gyorsan tortenhet, hogy ezt nem mar nem tudja kovetni. Ebbol az okbol en betartottam a kismama dietat es kerultem az edessegeket es probaltam nem felszedni azokat a kilokat mar az elejen.
4/5 anonim válasza:
A hastartó pánt arra való, hogy ne fájjon a derekad a pocakod tartásától. Nekem nagyon jó szolgálatot tett, ha már nagyobb lesz a pocakom, újra fogom használni.
5/5 anonim válasza:
Gén függő! Óvd a kiszáradástól, minden zuhany után hidratáld. Én speciel Nivea testápolót vegyítek Nivea Baba Oil-al szépen bemaszírozom a pocimba, combomba, melleimbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!