A másik szobába be gyújtottak a kandallóba és nagyon füstölt. A mi szobánk ajtaja zárva volt, de jött be füst. Rögtön ablakot nyitottam. Lehet baj belőle?
10 Nem vagyunk egyformák:) Nekem még sajnos nem sikerült a baba de remélem én nem leszek olyan mint a parfümös nő:-D Eskü nem irigységből írok de hihetetlen mennyire elmegy az eszük a terheseknek.
Nagyon butus volt.
A terhes nő az egyik legbutább, legparásabb állatfajta. Konkrétan azt hiszik, hogy nemzeti kincsek lettek, akiknek egy lehelet is árthat. :D
Most már beszívtad a füstöt, lesz, ami lesz🤣
Egyébként kik gyújtottak be? Anyuci, apuci nyakára szülsz?
“Mi szobánk”
Mert ha kiírsz valamit egy nyilvános helyre, akkor az embereknek lesz véleményük, a kérdésed alapján ezt az élethelyzetet nézték ki belőled.
Most komolyan, mi baj lenne? Vagy ha annyira sűrű a füst, hogy fullad tőle az ember, akkor gondolom van annyi eszed, hogy kimész a szabadba amíg eloszlik. Tényleg mintha elmenne manapság a kismamák esze.
És lehet mondani, hogy bunkók a válaszolók, de az az igazság, hogy ha az adott terhes nő élőben is ilyen, akkor hamar nevetség tágya lesz a környezetében. Az igenis segítség ha a butaságokat beszélő embernek szólnak, hogy kapjon már a fejéhez, és ne égesse magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!