A másik szobába be gyújtottak a kandallóba és nagyon füstölt. A mi szobánk ajtaja zárva volt, de jött be füst. Rögtön ablakot nyitottam. Lehet baj belőle?
Ne haragudj de butaságot kérdeztél és már unjuk hogy naponta írtok ki ti terhes nők nonszenebbnél nonszenszebb kérdéseket és még ti vagytok megsértődve.Hülye kérdésre hülye válasz.Én egyébként normálisan válaszoltam.Csak a 2-es válaszra röhögtem fel:)
Persze szíved joga azt kiírni amit csak akarsz de akkor ne csodálkozz rajta ha egyesek beszólnak.Én nem szóltam be ennyit tudok mondani.
Én nem láttam helyesírási hibát max annyi hogy begyújtottak egybe írandó,és?Nekem fel sem tűnt volna ha nem írja valaki.Nem baj az.Én is néha véletlen rosszul írok valamit.
Egyáltalán nem hülye kérdés, mivel ha a cigifüst ártalmas, aktív és passzív dohányzóként is, a füst is ártalmas.
Nyilván nem mindegy milyen koncentrációban és mennyi ideig szívja be valaki.
De amit írtál kérdező, az nem ártalmas mennyiség.
9# 😂😂😂 igen, igen, a parfümös is meg van. 😂
3 gyermekem van, de eskű egyik terhességemnél se butultam úgy le, hogy elhagytam volna a józan paraszti eszem.. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!