Magzati pylonok 19 hetesen: 4mm és 6mm 24+3naposan: 3mm jobb elteres nélkül. 28 hetesen : 7mm és 9mm Másik ultrahangos volt kérdeztem hogy a múltkor csökkent most meg nőtt az eredetihez képest azt mondta másik gép más mérte…lehetséges?
Ugyanaz a gép volt egy helyre járok az első volt másik kórházba az utóbbi kettő ugyanott.Nem tűnt biztosnak a leleteim hátteret sem ismerte(nem is nézte az eddigi uh leleteket), csak elvégezte a vizsgálatot.
Ideges vagyok mert emiatt kuldtek genetikai tanacsadóba ott azt mondtak 3 hét uh kontroll, ha nő a tágulat vissza kell menni ugye akkor csökkent 3mmre és megnyugodtam.
Majd most meg nagyobb, rettegek.
Egy nagyon gyors uh volt nem a tagulatot vizsgáltak múltkor célzottan a tagulatot néztek mikor csökkent. Toxikemia gyanú miatt vizsgáltak meg h növekszik e halistennek nem áll fel a toxikemia vérnyomás rendben volt verkep tökéletes csak 0.3g fehérje volt a pisi be emiatt vizsgaltak jobban ki. Új vérvétel új vizelet és uh.
nincs kezelőorvosod akitől megkérdezhetnéd? vagy esetleg felhívni a genetikust akinél voltál?
itt aligha kapsz megnyugtató választ, ill. az hogy másnál hogy volt a te esetedben nem segít, mert nincs egyforma terhesség sem egyforma eset.
Csak két hét múlva tud fogadni az orvosom. A genetikus az lezárta az ügyemet ahogy csökkent.
Most ez nem célzott uh volt épp h atneztek a babát igazából hogy növekszik e. Azt mondta az uh hogy más gép más merte és nincs jelentősége.
Már annyiszor félre kezeltek sajnos…
A baba volt már szíves ecodens belek persze külön szív uh kizártak a szív fejlődési rendellenességet, genetikai baba azt mondtak semmi baj csak a vese medence tagulat van de emiatt nem kell aggódni mert nagyon gyakori csak csináljanak 3 hét múlva kontrollt ami meg volt és oda nem is kell menjek többet.
Aztán már nem a baba hanem én voltam magas vernyomasos és cukros( cukor terhelés nélkül) majd a vérnyomás másik orvos megcáfolta nem kell gyógyszer semmi a ver cukrom a 120perces visszament 4,1re azt mondtak tökéletes.
Utána új orvos mert az enyém szabin volt azt mert vérnyomást magasabb volt orvosnál mindig ideges vagyok majd beakadt fektetni a kórházba toxémia gyanú mit két napig jártam a kórházba mire ott kiderült hogy a leleteim rendben nem áll fent a toxémia nem kell be feküdni ott a vernyomasom már 125/80 volt azt mondtak teljesen rendben.
Engem az zavar hogy ha másik orvos van ultrahangos mindig más mert sztk ba járok mindenki mást mer és más mondd.
Nem kell ijesztgetni rögtön kromoszóma rendellenessègekkel! A kisfiuk nagy többségénél leirnak UH-n kisebb nagyobb pyelon tágasságot, születés utáni UH kontrollokon kívül más teendő nemigen szokott lenni, fius anyuka ismerőseim többen azt mondták "kinöttèk" a gyerekeik.
Az én fiamnál már a 12. Héten leirtqk 2 mm-t a bal vesèjèben mivel ez a terhesseg alatt folyamatosan nő számítok rá hogy a 18. Hétre talan haromszor ekkora lesz de aggodalom nincs bennem amiatt. Bár mi csinaltattunk Prena tesztet ami negativ lett.
Szia!
Nálunk is így volt, bár a méretekre már nem emlékszem, de először csökkent, aztán megint nőtt.
Születése óta viszont szépen lassan csökken, senki nem ijesztgetett, minden orvos aki vizsgált a terhesség alatt vagy azóta a gyereket, az azt mondta hogy ki fogja nőni, ne aggódjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!