Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől kezdtetek el...

Hányadik héttől kezdtetek el kilóban gyarapodni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 17. 10:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

22-ik hétig egy deka sem jött, (sokat hánytam az elején), aztán szépen 3-4 hetente 1-1 kiló.

Most 32 hetes vagyok, nem tudom mennyi lehet most, érzem, hogy nagyobb vagyok, de csak pocilag, nem akarom feleslegesen agyonstresszelni magam a súlyommal.

Na jó, ennek örömére csak itt lenne az ideje egy mérésnek :D

2022. okt. 17. 13:07
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Egyenletesen, de most a "végére" 34. hét stagnálok. Az első trimeszter végére feljött 2-3 kiló kb. a harmadik elejére meg összesen a kezdő súlyomtól számítva 8,5 kg. Most számoltam 34. hétre tartok úgy kb. 9-10 kilónál ez ingadozik, gondolom a vízháztartás miatt is- 31.hét óta nem megy feljebb nagyon, pedig a baba rendesen nő :)
2022. okt. 17. 13:08
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
Én 11 hetes várandós vagyok és jelenleg -2 kgnál tartok, kíváncsi vagyok, ha múlnak a rosszullétek, mikor és hogyan fogok gyarapodni. 😧
2022. okt. 17. 14:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz mindenkinek! Még írhattok
2022. okt. 17. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!