Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hízott a 14....

Ki mennyit hízott a 14. hétig? Elkezdtem gyarapodni, még csak +1 kg-nál járok, de én nagyon-nagyon félek az elhízástól.

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 19:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
majd leadod szülés után amit felszedtél,ez legyen a legkisebb gondod!azért ne fogyókurázz,mert azzal a babának ártasz!én a 16.hétre már 5kilót szedtem fel,na és...most egy éves a babám és szinte annyi vagyok,mint terhességem elött pedig 14kiló plusszal mentem szülni
2010. szept. 15. 19:40
 2/13 anonim ***** válasza:

hát én már nem emlékszem.

Már nagyon rég voltam 14 hetes. Szerintem senki nem is emlékszik vissza arra, amikor még csak 14 hetes volt.

2010. szept. 15. 19:40
 3/13 anonim ***** válasza:

Járj el kismama jógára és -tornára,egyél egészséges ételeket. A mindent meg kell zabálni,amit csak megkívánok elgondolás téves. Egyébként 1 kg az semmi. Ha teleiszod magad és épp jól laktál,régen voltál WC-n sokkal többet mutat a mérleg,mint alap esetben. A babának, magzatvíznek is van súlya,egyre több. Viszont ne adj isten,hogy elkezdj fogyókúrázni,pár kg plusz még nem a világ, inkább a babád miatt aggódj, lehet,hogy ez most nem hangzik jól,de jelenleg elsősorban anyuka vagy,csak azután feleség, szép nő,stb. Terhesség után nagyon sok nőnek amúgy sincs nagy étvágya,fogynak,nővérem soványabb lett utána,mint előtte...

A kérdésre válaszolva én az elején nem tudtam hízni,sajnos,mert nagyon sokszor voltam rosszul,voltam is emiatt kórházban,örültem volna,ha pár kilót magamra tudok szedni.

2010. szept. 15. 19:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Addig semmit, akkor kezdtem el gyarapodni, a 20. heten jartam 2,5 kg-nal, a 30. heten 8 kg-nal, a 40. heten 14 kg-nal.

Bevallom oszinten, hogy en ezzel tok elegedett voltam, mert kozel 180 cm vagyok es vekony, ezzel a 14 kiloval es pocakkal is a vekony kategoriaba tartoztam.

Neked jelentos sulyfelesleged van? Vagy miert felsz ennyire?

2010. szept. 15. 20:29
 5/13 anonim ***** válasza:
A 21. hétig kb. 5 kilót híztam. Most a 34. héten pedig +18kg-nál járok. Úgy, hogy egyáltalán nem eszek többet, mint azelőtt. Ez van... viszont a babám nagy, valószínű 4kg felett lesz.
2010. szept. 15. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:
23 hetes vagyok és még csak fél kilónál járok...
2010. szept. 15. 20:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Én 105 kilóval kezdtem,fogytam a 12.hétig 3kilót,most háromhéttel később 103 kilót mértek. 178 cm vagyok.

Ez van,én is aggódom,mondta is a doki ma,h jó lenne,ha tornáznék,meg diétáznék.Amúgy naponta 2x eszek,és nem nasizok,szóval nem tudom,mi lehet a baj!Eredményeim mind okék!

Első babám 4050 gr-mmal született,vele híztam 14 kilót,ami le is ment,majd szopi alatt lettem 105 kiló! :(

Te súlyra mennyi vagy?

Boldog babavárást.

14 hetes km + 2 éves anyukája

2010. szept. 16. 11:54
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elég vékony vagyok, 173 cm, 55 kg-val indultam, most 56. De voltam már 65 kg is és tudom milyen keserves lefogyni...emiatt féel. Persze, fogyózni nem fogok, igazából az a legnagyobb bajom, hogy állandóan hányingerem van és emiatt szoktam "rágcsálni" valamit, hogy elvegye azt a rossz szájízt.

2010. szept. 16. 12:29
 9/13 anonim ***** válasza:
14 hetes vagyok és én is pont 1 kg-ot hiztam. Az elsővel viszont ekkorra már 3 kg-ot. A vége fele van látványos súlygyarapodás mert a kicsi akkor hízik a legjobban. Ne aggodj, majd ha szaladgálni kell a pici után azonnal leszaladnak a kilok. De az egészség a lényeg!!!!
2010. szept. 16. 17:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha normal szinten hizol (ami ilyen magassagnal es kiindulo sulynal szerintem 15 kiloig belefer), akkor nem kell aggodnod amiatt, hogy konkretan fogyokuraznod kell. A fele tuti lemegy szulessel, utana kell kicsit vigyazni, mert az ember barmit megeszik, iszik es barmilyen mennyisegben ahhoz, hogy a tej szepen beinduljon, bealljon es eleg is legyen, szerintem tobbek kozott ezert van az, hogy sokan szoptatas mellett nem tudnak fogyni, esetleg hiznak is.

De meg ha marad is rajtad par kilo, az is konnyen lemehet, mert a baba koruli teendok, az ejszakazas, a hazimunka, illetve az, hogy mindent villamgyorsan kell csinalni, hiszen sohasem tudhatjuk, hogy mikor hiv magahoz bennunket a ded, 5 percet alszik, esetleg 2 orat, szoval ez nagyon-nagyon tudja egetni az energiat. (Emiatt van az, hogy szules utan pici baba mellett en mindig sokat fogytam, nem vekonyra, mint terhesseg elott, hanem sovanyra.)

Viszont egy valamire keszulj fel. Tok mindegy, hogy 7 kilot hizol, vagy 20at, a tested feszessege akkor sem lesz egybol a regi. Visszallhat a lanykori allapot, vagy majdnem teljesen az, de az ember terhesseg alatt nagyon sokat "puhul", kicsit leereszkednek az izmok, jon helyere husika, ide-oda erkeznek parnacskak, ez mind a hormonalis valtozasok miatt van, teljesen mindegy, hogy kozben alig no a sulyud, vagy tornazol.

De idovel ez is visszaall.

2010. szept. 16. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!