27. hétben még mínuszban vagyok, mert az első trimeszterben 5 kg lement.
Nem érdemes ezt így nagyon hasonlítgatni, amíg az orvos szerint egészséges határon belül van a súly, addig jó.

2-es vagyok, utolsó:
Most már nekem is heti 1 kiló pluszok vannak, én is pont most keseregtem rajta egy sort, mert mindig hétfőnként mérem magam itthon.
De igazából ha belegondolsz, kell is hízni, mivel ez nem mind zsír, sőt. Nyilván van az is, de lehet vizesedés ami lemegy szülés után pár nappal, maga a baba súlya, a méhszövet gyarapodása, magzatvíz, placenta. Több a vér is, mert a placentát is át kell keringetni, és a mellszövet is több lesz. Sok tényezős dolog ez, úgyhogy miután kihisztiztem magam, eldöntöttem hogy na jó, ez nem az az időszak amikor fogyókúrázni kell… Persze, a kajàra odafigyelni igen, hogy ne alakuljon ki GDM, de a hízás belefér, főleg, ha nem azért van, mert össze-vissza zabálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!