Kívánjátok? a terhességetek alatt a kínai ételeket? pl pirított tészta thai csirke szezám magos csirke stb
Nem különösebben, sőt. Egyszer rendeltem pad thait ebédre, és utána egész éjszaka hánytam, pedig nem volt romlott a kaja és már bőven túl voltam az első trimeszteri rosszulléteken. Ugyanez az indiaival, azt is egyszer ettem a második trimeszterben, nem voltam rosszul se előtte, se utána levő napon, csak aznap este, de akkor minden mennyiségben minden irányból jött ki. Pedig szintén nem volt gond a kajával, letesztelt helyről rendeltem, ahonnan előzőleg is milliószor, nagyon jól tudom, hogy minőségi és megbízható helyről beszélünk.
Ami vicces, hogy az első terhességem alatt végig indiait toltam, mert akkor meg éltem-haltam a csípősért, és semmi bajom nem volt tőle.
A konkrétan kínai kajáktól viszont terhességtől függetlenül is kiráz a hideg, szerencsére most terhesség alatt sem kezdtem el kívánni (még jó, GDM-es vagyok, a kínai kajáknál kb mindenben IS cukor van, nem is ehetném csak szenvednék a vágyakozástól).
Remélem nem azt akarod ebből kihozni, hogy akkor biztos terhes vagy? Erre a teszt válaszol.
Amúgy meg van aki kívánós, van aki nem, hogy mit, az meg egyéni dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!