Mit csináljak ha nagyon köhög a 6 hetes kisfiam?
Mi a szrnak adnál neki pirított cukrot??
Hogy jön ez a köhögéshez??
A tüdeje tiszta volt?? Vidd vissza a kórházba és csapj az asztalra!
Nekünk is javasolta köhögésnél a doktornő a karamellád tejet, de a 4,5 evés fiunknak. Mondjuk nem itta meg, de én legalább ittam, úgyis régen csináltam.
A kitérő után. Egy 6 hetes! babánál nem kísérletezünk ilyen eseteben semmivel, hanem azonnal orvos és kőkemény kiállás érte. Egy ilyen pici babánál órák alatt megvan a baj, nemhogy hetek alatt. Bál a szép szó nem hat, akkor balhézzatok, de ennyiben ne hagyjátok könyörgök!
Első gyermeked? Anyatejes baba? Biztos,hogy hasmenése volt? Csak mert az én fiam 6 hetesen még minden evés után bekakilt,sőt,volt,hogy közben. És ne felejtsük el,hogy ilyenkor még elég híg a babák széklete. A pirított cukor jó köhögésre,de nem ilyen pici babánál. Az én fiam is tüsszögött,meg néha elég erősen köhögött is,mert száraz volt a levegő és kicsit jobban fűtöttünk miatta. Aztán azt mondta a védőnő,amikor itt járt,hogy nem kell olyan nagy meleg,és párásítsak,mert a száraz levegőtől van a tüszi,meg a köhögés. És figyeljek arra is,hogy ne párásítsak túl,mert az is fullasztó lehet. Megfogadtam a tanácsát,nálunk azóta megoldódott a helyzet.
A másik,hogy orrlégzők a babák,azért is tüsszöghet,ha vmi(akár egy porszem) bejut az orrába.
Mindenesetre vidd el orvoshoz,az a biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!