Hogyan pirítottad a lisztet babádnak főzelékhez? (rántásba, vagy csak úgy pirítva simán beleszórtad? )
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 10:42
1/3 anonim válasza:
Eleinte szárazon pirítottam, kb. 10-11 hónapos korától rántást csinálok. Addig az elkészült főzelékbe tettem egy kiskanálnyi hidegen sajtolt olajat.
2/3 anonim válasza:
Attól függ mekkora babának? Én csak krumplival sűrítem a 8 hós-omnak. A pirított dolgok nehezebben emészthetők.
3/3 anonim válasza:
Először szárazon aztán pici olajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!