Kinek volt hasmenése a terhessége elején?
Igazabol arra lennek kivancsi,hogy volt e vagy van e valaki ebben a cipoben. Aggaszt, mar az elso naptol, mikor pozitivat teszteltem ez van. Napi 1-2 alkalommal nem tobbszor de eleg laza a szekletem. Mensikor mindig ment a hasam, de varandossagkor inkabb szekrekedesnek kene lennie nem? Persze ha egesz nap krumolit eszek akkor nincs gond. De nem elhetek fott krumplin...
Volt mar 3 vetelesem sajnos, es mindegyiknel hasmenesem volt. Igazabol mindenen parazok mar. En vagyok az ezerbol 1 aki tok mashogy reagal a babara?
Dokival beszeltem, aztmondta nem normalis. Lehet a stressztol?
Koraterhesen rendszeresen, mindennap el tudtam menni WC-re ami nálam nem kis dolog, mert jobb esetben is 2-3 naponta sikerül.
Sokáig nem tartott, vagy 8-10 hetes korig kb és jött a székrekedés.
Nekem végig laza volt terhesség alatt. Császár volt végül, utána pár napig nem igazán lehet enni,inkább diétás koszt volt. Kórházban meg feszt kérdezték reggel, hogy : széééklet?
Bezzeg utána nehezen ment 🤣
Nekem sosem volt amúgy sem gondom ezzel (már hogy legyen produktum, mert amúgy képes vagyok bármitől hasmarsolni), terhesség alatt sem változott.
Minden reggel, menetrend-szerűen, ráadásul elég laza (rettegtem a székrekedéstől, engem egyetlen kimaradt nap is szörnyen megvisel). Mondjuk teszem hozzá, hogy egész jó kis magnézium mennyiséget szedek, szóval azért az is sokat segít a témában :D
Koszonom a valaszaitokat 🤗
13as: meg mindig jobb igen, mint a szekrekedes. Nem tenne jot az aranyeremnek 🙄
Sose volt baj a wc-re menetellel nekem se. Siman napi 2-4x 😅 ugyhogy elengedem ezt a dolgot inkabb. Ez van nem? :D
A magnezium okozhat ilyet amugy igen. Ezert en inkabb kremet hasznalok😉
12es! Egyertelmu hogy a dietas kajatol nem ment a dolog. De tipikus nem? :D
11es! Bizom benne,hogy normalizalodik a helyzetem nekem is hamarosan 😁
Most toltom az 5. Hetet☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!