Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején meddig...

Terhesség elején meddig tarthat a hasmenés?

Figyelt kérdés
Tudom, nem gyyakori tünet. 5+3 hkm vagyok jelenleg, egy hete tart a hasmenés, 2 nap volt, hogy nem volt semmi, ma megint már kétszer és még csak reggel van. Nektek (ha volt) meddig tartott? Okozhatja vitamin? (dm saját márkás baba-mama vitamint, dm magnéziumot, folsavat és d-vitamint szedek)

2020. dec. 8. 07:29
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Magnézium okozhatja, illetve betegség is lehet egyébként.. Nem egy szokványos tünet, én nem is gondolom ezt terhességi tünetnek, inkább valamilyen egyéb megbetegedésnek
2020. dec. 8. 07:42
 2/9 anonim ***** válasza:

6. Hétig volt nekem

Pedig nem szedtem még magnéziumot

2020. dec. 8. 07:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem végig volt sajnos. Lehet a magnézium okozta.
2020. dec. 8. 07:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálam az egyik magnézium fajta okozta. A másiktól nem volt ilyen bajom. Ez mondjuk hasznos tudás volt mert hosszabb székrekedés esetén a hashajtó magnéziumot vettem be. :D
2020. dec. 8. 08:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem addig tartott, amíg nem váltottam vitamint. Az Elevittől émelyegtem és hasmenésem volt (ráadásul zöld), majd a Femibionnal teljesen megszűnt.

Magnéziumot akkor még nem szedtem, most igen, napi 3x2 Magnerotot. Mégis kemény a székletem 🤷‍♀️

2020. dec. 8. 09:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. :)
2020. dec. 8. 09:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Én semmi féle vitamint nem szedtem még akkor nekem is volt, kb a 8.hétig tartott amig az orvos egynapos antibiotikumot írt fel.

Boldog babavárást. 24hkm.🥰

2020. dec. 8. 10:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) neked is boldog babavárást :) hétfőn megyek nőgyógyászhoz, már alig várjuk :)
2020. dec. 8. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok erőt, és egészséget mindkettőtöknek😊😊
2020. dec. 8. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!