7 hetes vagyok, sokat megy a hasam, ez normális?
Az 5. héten volt nèmi barnázásom, arra kaptam progeszteront és utána pár nappal kezdődött, hogy reggelente kemény széklet helyett hígabb volt, nem az a vízszerű hasmenés, valahol a kettő között.
De mindenhol azt olvasom, hogy terhesség idején, progeszterontól inkább székrekedés lehet. Amúgy egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor volt életemben hasmenésem, nem vagyok beteges típus.
Szerintetek ez normális, lehet a hormonoktól vagy a progeszterontól?
Én is Elevitet szedek, de azt már 5 hónapja és nem volt ilyen gondom eddig.
De lehet, hogy a magnézium okozza, mert azt is csak kb. 2 hete szedem rendszeresen, és utána pár nappal kezdett el menni a hasam.
Első trimeszterben nekem is inkább olyan volt, nem gond szerintem amíg nincs folyamatos hasmenésed.
Elevitet (meg úgy általában vitaminokat) meg mindig evés után szedjétek, hogy ne legyetek rosszul tőle. Nekem is volt egyszer egy rosszabb menet, azóta megtanultam, hogy a vitamin még nem terhes esetben is sokaknál hányingert okoz éhgyomorra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!