Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején volt valakine...

Terhesség elején volt valakinek többszöri hasmenése?

Figyelt kérdés

Egy hete lett pozitív a tesztem és minden másnap kb hasmenésem van egyszer max kétszer egy nap.

Másnak is volt ilyen vagy ez valami vírus lehet? Más problémám nincs szerencsére.

2018. jan. 27. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem 3 hetig volt folyamatosan kb. 5.héttől

Utana par hetig semmi aztan megint vagy 2-3 hetig aztan jo volt

Most megint volt kb 1 hetig multhéten

33hkm

2018. jan. 27. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 30. hétig.. de az túlzás, hogy hasmenés, mert nem ízes volt és napi több alkalom... Talán napi 2 alkalom hígabb. Ez a jobbik eset.. jobb mint a szorulás XD
2018. jan. 27. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, kb a 9. Hétig laza volt a székletem

Sosem görcsös hasmenésem, de napi többször laza székletem volt a 9. Hétig kb

Most visszasírom.. Kb 2 -3 naponta megyek.. Nincs szorulásom, de alig van mennyiségre székletem (félek, hogy aranyér lesz velőle előbb utóbb)

2018. jan. 27. 19:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem konkrétan híg a székletem, nem csak laza. Napi 2x vagy 3x is van. Aztán pár napig normális. Ma kezdődött újra.

Köszönöm a válaszokat!

2018. jan. 27. 21:02
 5/7 Abíság ***** válasza:

Nekem is volt ilyen a 4.héttől kb 1 hete múlt el. A házi orvos szerint a napi 2-3 belefér terhesen, de annál több már nem. Utóbbi esetben érdemes orvoshoz fordulni.

7hkm

2018. jan. 29. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Még a magnéziumtól is lehet hasmars. Terhesen ugye nai szinten kell szedni, ha nagyon zavar válts másik fajta magnéziumra :)

2018. jan. 29. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy ha omega3 is van a vitaminodban, attól is lehet. Nekem is volt.
2019. jún. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!