Magas tsh szint terhesség alatt volt valakinek?
A mai véreredményem :tsh;5,600Ref(0;400-4;000)
T3:7,33 ref(2;80-6;50)
Szombatra van időpontom endokrinológushoz,felírja első körben a gyógyszert?
Hány hetes terhes vagy? 16 hét előtt kell a gyógyszer rá. Utána már csak miattad, de addig a baba miatt. Nekem 4,8-al nem maradtak meg az ikreim. Nem azért írtam, hogy megijesszelek, csak előfordulhat.
Ha a terhesség elején vagy még, akkor kapsz gyógyszert és nem lesz semmilyen gond :)
De hogy írjak jó példát, ismerősöm 3 gyereket szült 11-es TSH értékkel. Sehogy nem tudták neki lejjebb vinni. De nyilván ez is ritka :)
Minden jót és ne aggódj, ahhoz, hogy baj legyen sok más gondodnak is kellene lennie :)
Boldog babavárást!
Ha már 10 hetes vagy akkor nem feltétlen lesz gond. Sőt terhesen amúgy is megemelkedik, hiszen a babának is szüksége van rá. Lehet alapból is kicsit magasabb volt és ez még emelkedett.
Köszönöm, szerencsére azóta van egy 5 hónapos gyönyörű kisfiam :) Másfél évvel később lettem vele terhes.
első válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!