Kinek volt hasmenése a terhessége elején?
Igazabol arra lennek kivancsi,hogy volt e vagy van e valaki ebben a cipoben. Aggaszt, mar az elso naptol, mikor pozitivat teszteltem ez van. Napi 1-2 alkalommal nem tobbszor de eleg laza a szekletem. Mensikor mindig ment a hasam, de varandossagkor inkabb szekrekedesnek kene lennie nem? Persze ha egesz nap krumolit eszek akkor nincs gond. De nem elhetek fott krumplin...
Volt mar 3 vetelesem sajnos, es mindegyiknel hasmenesem volt. Igazabol mindenen parazok mar. En vagyok az ezerbol 1 aki tok mashogy reagal a babara?
Dokival beszeltem, aztmondta nem normalis. Lehet a stressztol?
Nekem is igy volt/van.
Az én dokim is furcsállta. Probiotikumot javasolt és ennyi. :/
Koszonom a valaszaitokat ☺️
Akkor nem csak en vagyok igy ezzel. Ez kicsit megnyugtat!!
1 es kerdezo. Es segit a probiotikum? Vagy hogy latod? Milyet szedsz?
2 es. Vegulis igazad van, jobb mintha nem jonne ki.. teged nem aggasztott?
Es nektek is teljesen az elejetol igy volt?
Magneziumot is csak 1 et szedek naponta, hogy ne okozzon problemat.. Meg vettem magnezium kremet, hatha az megjobb, de igyis ugyis ez a helyzet.
Nagyon erdekes,hogy egy orvos se tud erre erdemben mit mondani :/
Nekem a legelejétől a szülésig megvolt, magnéziumot írtak 20.heten fel attól nekem míg szedtem 20 percenként járnom kellett 😅 Úgyhogy az megkínzott rendesen.
Szerintem önmagában az hogy nem leszel székrekedéses nem baj, attól még ezt a babát kihordhatod egészségesen és kívánom, hogy így legyen.2 voltam.
Nekem is az elejétől.
Nem használ a probiotikum :(
Magnéziumból is agyon keresgéltem, hogy ne okozzon plusz hasmenést. Gal magnézium biszglicinátot szedek, állítólag az nem okozhat plusz hasmenést.
Kezdek kimerült lenni ettől, ráadásul amikor vizsgálat előtt/közben jön rám az elég kellemetlen :(
"Mensikor mindig ment a hasam, de varandossagkor inkabb szekrekedesnek kene lennie nem?"
Ezt miből logikáztad ki? 😂
Nekem kb 10. Hétig volt ez a hasmenéses téma, most 17. Hetes vagyok és változó 🤷🏻♀️
Van amikor megy
Van amikor alig jön xd
Van hogy 2 napig semmi..
Szerintem sokminden befolyásolja étel stb.
Amíg nem vészes addig el kell viselni 🤷🏻♀️
Nekem kb 10-16 hèt között volt ez, nekem is annyit tudott mondani a doki hogy hát diétázzak.
De aztán igazából magától elmúlt, bébi rendben van
1es! Kivanom hogy elmuljon ez a kellemetlenseg nalad is! Es a magnezium kremet nem probaltad meg? Lehet neked bevalna ☺️
Csodas babavarast!!
2es! Hat az fantasztikus lehetett , szegeeenyem!
Koszonom szepen a biztato szavakat! Hiszem, hogy most jol alakulnak a dolgok ☺️ jò babazast neked ☺️
6os! Koszi a valaszodat! Tenyleg megnyugtat picit, hogy nem vagyok egyedul ezzel! Es a dokid se mondott semmit? (Probalom gyujteni az infokat)
8as! Igyekszem elviselni. Csak vannak rossz berogzodeseim, es nagyon erdekel, hogy kinel,hogy zajlott. Csak, hogy picit nyugtassam magam ☺️
Az etkezesem alapbol is "dietas". Eleg sok mindent nem visel el a pocakom alapbol se 😅
9es! Orulok,hogy minden rendben van nalad, ennek ellenere is.Megnyugtatò ☺️
A dietazas gondolom segitett! Nekem is csak az ami alakit valamit a dolgokon!
Koszonom a valaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!