Az nem gond, ha az orvos nem mondta meg a mostani uh-on, hogy a pici kb mennyit nyom? MOst kb mennyinél kellene tartania így a 30-ik héten?
Az én kisfiam a 31. héten volt 1750g ( +- 250g). A 35. héten született meg kereken 2700 g-mal. A leletedre nem írta rá a doki?
Szerintem ha legközelebb mész kérdezz rá nyugodtan, nekem se mondta volna ha nem kérdezem meg.
Sajnos ilyen a magyar egészségügy.
Kellemes ünnepeket.
Nem tudom, de nekem a fiamnál is és most is kérdezés nélkül ráírják és szerintem ez a jellemző.
(Még meg is kérdezte amikor a 38. hetin voltunk a fiammal, hogy meg fogja tudni szülni (3,6 kg), ami végül a 41. hétre 4,4 lett és meg tudtam szülni.)
a terhes könyve írta bele minden vizsgálat (UH) után a dokim (fogadott) az adatokat. Ott van súly rész is és az ki volt töltve, ahogy kell.
De szerintem sima kórházi vizsgálatnál is a nemfogadott orvosnak ki kell töltenie az adott részeket a kiskönyvbe, mivel azt mindig vinni kell. Vagy nem?....
7 hós kisfiú anyukája
Nálunk sose mondták meg, hogy hány gr lehet a baba, azt mondták mindig, hülyeség lenne, úgyse pontos adat.
Hogy fiú vagy lány, azt azért nem tudtuk sose, mert mindig elfordult a bébi vizsgálat közben.
Mikor megszületett, derült ki, hogy kislány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!