Ez most mi lehet?

Figyelt kérdés
Szoptatok, 2 éves a gyermekem és mostanában sokat volt beteg, nem evett mindig csak cici-cici. Megjött a mensim, közepes mennyiség, 5 napig tartott, 1.és 5.nap pecsételés nálam. Előtte a havim elég görcsös darabos volt, így nődoki megnézett. Van egy 8mm-es miómám, de azt mondta az nem okozhat panaszt. Viszont 5. napon tesztet csináltam, negatív volt. Ma a 8.napon vége a mensimnek, csináltam mégegyet és mintha ott lenne nagyon nagyon halványan. A teszteket azert csináltam, mert folyamatosan feszít a jobb oldalam csípőcsontnál. 2 alkalommal volt ilyen érzésem. Méhenkívülinél és normális terhességnél. Igazából a kérdés az, hogy a szoptatás alatt ha terhes lennék megjöhet a mensim? Vagy olyankor mindenképp baj van? Érdekes, remélem nem lesz bajom, mert a méhenkívülinél is mentem azonnal, de nem hitték el, mert volt menzesz, félidőben voltam és nem véreztem, nem volt nagy fájdalmam, pozitív volt a teszt, katéterrel megnézték ők is, hogy nem e bolond vagyok 😬 pozitív? Jöjjön vissza 1 hét múlva. Uh se mutatott sokáig semmit.
2022. okt. 10. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Én szoptatás alatt estem teherbe, de nem jött meg.
2022. okt. 10. 14:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet negatív lett félidőben is. A feszítés egy hét után múlt el, majd pár nap múlva újra elő jött. Szerintem valami peteérés zavar lehet. Arra gondolok nem tudott megpattanni a tüsző, mert félidő után eltűnt a nyálka és a feszítés is. Érdekes. Nődoki azt mondta uh-n tele vagyok tüszőkkel, úgyhogy ha nem akarok babát vigyázzunk.
2022. okt. 18. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!