Mit tegyek a fáradékonyság ellen?
8 hetes terhes vagyok, a 4. héttől kezdődően egész nap aludnék, nincs energiám semmire, pedig éjjelente alszom 9 órát.
Szerencsére home officeban dolgozom, így munkaidőben van, hogy szundítok egy fél órát.
Sokszor lázasnak érzem magam, ilyenkor a maximum amit mértem 37.3.
Hányingerem szokott lenni, de nem hányok.
Egyszerűen nem tudom,hogy mit csináljak a kimerültség ellen.
Előtte aktív életet éltem, volt, hogy napi 15 km-t is gyalogoltam. Most ha 5 km-t tudok gyalogolni, az nagy csoda

Ez van !
Viseld.
Én a 17. Hetnél tartok és még mindig über fáradt vagyok!

Nem sok mindent lehet kezdeni vele. Az első terhességemnél a 16. hét körül elmúlt ez a brutál fáradtság a másodiknál végig kitartott. Ráadásul akkor már ott volt az 1 éves fiam akiről gondoskodni kellett....hát nem volt egyszerű. Az elsőnél aludtam kb egész nap (pont kovid karantén volt uh nem sok dolgom volt), de ugyan úgy kimerült voltam.
Valakinél a vas pótlás segít, sajnos nekem nem jött be.

Én aludtam amikor tudtam és amennyit tudtam. Szerencsére a férjem megértő volt, mert amint haza értem a munkából vagy délután 5 vagy 6 körül, két szót váltottunk, lezuhanyoztam és mentem aludni. Így este 6-7-től másnap reggel 6-ig, az ébresztőig aludtam.
Hétvégén még ennél is többet és hetekig ez ment.
Napközben nem nagyon éreztem a kínzó álmosságot mert bölcsiben dolgoztam, így nagy volt rajtam a felelősség meg ébren tartottak a gyerekek :)
De úton hazafelé rengetegszer elaludtam a villamoson és 4 vagy 5 megállóval mentem tovább, mint kellett volna.
Szerencsére úgy a 10. hét környékére elmúlt, sőt akkortájt mentünk 2 hétre hátizsákos túrázni Írországba, ott az adrenalin tartott ébren.
Most a második trimeszterben mar nincs ez a tünetem, ellenben minden nap többször hányok :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!