Kóros fáradtság a 6. hétben??????! Meddig tart?
Sziasztok!
Másfél hete derült ki, hogy kismama vagyok, aminek természetesen nagyon örülünk, hisz 3 évet vártunk rá. ❤️
6 hetes vagyok és mióta megtudtam, (másfél hét) azóta egyszerűen nem bírok csinálni semmit. Tudom, és olvastam, hogy a fáradékonyság az első trimeszter velejárója lehet, de ezt én már nem faradekonysagnak nevezném... hanem valami kóros elváltozásnak😁
Reggel nehezen Kelek, ha végre sikerül kb 1-2 óra és dőlök vissza. Ebedelek és mintha kötelező lenne, fekszem le alszom el. Egyszerűen nem bírok fent lenni. Szerencsére most éppen adott, hogy ezt tegyem de jovohettol megyek vissza dolgozni, és felek tőle. Nem tudom, hogy fogom bírni, ha itthon egy mosogatasban elfaradok, vagyis igazából nem is kell csináljak semmit. Egy örökmozgó ember vagyok, aki sose tudott leulni két percre a fenekére! Most pedig egesznap ha tehetem ki se kelek az ágyból. Nincs kedvem semmihez, és erőm se.
A kérdésem az lenne, hogy tapasztalt valaki ilyet? Ennyire durván? Meddig tart? Lesz jobb is?
Nekem a 10-11. hétig tartott, borzasztó volt, aludtam mint egy macska, úgy éreztem magam, mintha valami betegségem lenne (mellé még társult a nonstop hányinger). Én is pörgős, rohanós, heti 60 órát is ledolgozó ember voltam előtte, ekkor meg világ lustájának éreztem magam.
De utána jobb lett, és a nemterhes énemet meghazudtolóan energikus lettem. Nemsokára szülök, és lekopogom, de a harmadik trimeszteri fáradtságom sem közelíti az első trimeszteri agyi sztrájkot.
Az elsőnél szabályosan téli álmot tudtam volna aludni az első trimeszterben.
18 hetes vagyok a 3.babával. Még most is minden délután röfögök 1-1.5 órát amíg a 2 nagyobb is 🤣😅
12.hétiv tartott. Nagyon durva volt, barhol bármikor elaludtam. Rutinos sofőrnek mondom magam, de abban az időszakban vezetni sem mertem, féltem bealszok.
Egyik napról a másikra elmúlt :)
Nekem kb a 13.hétig tartott a fáradtság, de olya durva volt, hogy úgy éreztem, az egész testem faj a faradtsagtol, pedig aludtam 7-8 órákat éjszaka. Nekem az a mázlim, hogy otthonról dolgozom, de sokszor csak neztem ki a fejemből vagy egy órán keresztül, ebéd utan/munka utan volt, hogy 3 órákat simán végig aludtam, holott az a tipus vagyok, aki nem tud napközben aludni. Ilyen fáradtságot sosem tapasztaltam, kb mint a jetlag vagy mint amikor valaki másnapos 🥴🤪 igaz nekem még most is a második trimeszterben (19 hetes vagyok) vannak napok, amikor nek nagyon van energiam semmihez, csak aludnek vagy minimum feküdtek.
Ne aggódj te sem, ez kellemetlen, de elmúlik, vagy jobb lesz ☀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!