Utalhat terhességre?
Figyelt kérdés
Mar kb egy hete iszonyatosan fájnak a melleim és elég sűrűn görcsöl a hasam alja is 18.án kell megjönnie a mensimnek. Néha néha fáradékony is vagyok. Lehetnek terhesség tünetei? Nagyon szeretnénk a párommal babát!2020. dec. 14. 12:52
1/10 anonim válasza:
Ugyanolyan eséllyel terhességi tünet mint sima PMS. Amikor elkezdtünk próbálkozni a babával, én is minden hónapban újabb és újabb fura érzeteket fedeztem fel magamon, ami BIZTOSAN a terhességre utal, aztán a nagy túrót.
4 nap múlva ha nem jön meg, tesztelj, ha negatív és még mindig nem jön meg, ismételj pár nap múlva. Ez az egyetlen tuti jel, ami terhességre utalhat.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2020. dec. 14. 14:29
4/10 anonim válasza:
Szia!Attól függ,hogy mikor volt ovulációd,már ha volt egyáltalán és hogy mikor voltatok együtt a pároddal.Menzi előtt nekem is szokott ilyen lenni és nem vagyok terhes .Szerintem csinálj tesztet a nemvárt napján vagy várdd meg hogy ne jöjjön meg és utána tesztelj vmi jó minőségű teszttel.(Pl.Clearblue)
5/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Es annak a tesztnek kb mennyi az ára?
2020. dec. 15. 07:27
7/10 anonim válasza:
2000-3000 Ft körül mozog,de ebből van több fajta.Attól függ melyiket választod
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! 🥰
2020. dec. 17. 09:12
9/10 anonim válasza:
Próbáld meg ezt a tesztet,ez az egyik legbiztosabb.Mikor kell tesztelned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!