Mikor múlik el a fáradékonyság?
Figyelt kérdés
10.hètben járok. Állítólag az első trimeszterre jellemző ez a tünet. Első gyermekemnél ilyen nem volt. Most nagyon zavar, hogy sokszor élő halottnak érzem magam a fáradtságtól2021. márc. 22. 16:48
1/5 anonim 

válasza:

Nekem a 30. hét környékén jelentkezett a második babánál 🤷🏼♀️. Remélem azért nálam is elmúlik majd.
Elején nem voltam fáradt.
2/5 anonim 

válasza:

Én is így voltam ahogy te, aztán kb a 13. hét környékére megszűnt, mintha elvágták volna.
3/5 anonim 

válasza:

amikor kirepül a gyerek :)
komolyan meg sok vitamin, mozgás, sokszor kevés evés,
4/5 anonim 

válasza:

Nekem 24. Héten is megvan a legelejétől.
5/5 anonim 

válasza:

Nekem kb 14 hetesen kezdett elmúlni ez az álomkór. 16 hetesen annyira jól megszünt, hogy onnantól meg nem aludtam.. 😅 eleinte a hormonok miatt, utána a gyerek miatt... ennek már 2,5 éve.. azóta sem aludtam olyan jókat mint az első hetekben terhesen 🤣🙉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!