Hogyha a terhesség első 3 hónapjában aluszékonyság, fáradékonyság van, ez meddig tarthat még?
Figyelt kérdés
3 hónapos kismama állandóan aludna, semmihez nincs kedve csinálni, kimozdulni sem, csak állandóan pihenni, aludni. Mit lehet tenni ilyenkor, mert ez senkinek nem jó, eltunyulás lesz a vége és nehéz szülés! Ötletek, vélemények ez ügyben!!!#kismama2
2018. okt. 27. 11:40
2/8 anonim válasza:
Az első trimeszterre jellemző ez általánosságban, de ugyan úgy mint a reggeli rosszullétek, tarthat egész terhesség alatt, de lehet, hogy a 12. hét után enyhül, esetleg elmúlik, viszont a későbbiekben visszatér. Bármikor lehet rá számítani. Én dolgoztam ebben az időszakban még, így az eltunyulni nem tudtam, annyi volt, hogy mikor nem dolgoztam, rendszerint ebéd után aludtam 1-2 órát, mint egy kisgyerek.
3/8 anonim válasza:
Ennek semmi köze az eltunyuláshoz, mert ez hormonális. Gondolom az "aggódó" apuka vagy. Örülj annak hogy a kismama nem hányta végig ezt a 3 hónapot sirva. Az utolsó 1-2 hónapban is ilyen fáradékony lesz amikor a legintenzivebben nő majd a baba. A 2. trimeszter jobb szokott lenni, több energiája lesz majd a kismamának.
Türelem, empátia és türelem!!! :)
4/8 anonim válasza:
Nekem végig tartott, bár én végig, nagy mennyiségű progeszteront kaptam, és annak is vannak ilyen hatásai.
5/8 anonim válasza:
Kb 18 hétig tartott, 15-ig iszonyú erősen. Munka után hazamentem és kb azonnal az ágyba zuhantam.
Viszont utána nagyon jól voltam. Végig tornára jártam, túráztam stb.
Ez hormonális nincs mit tenni, ez (is) normális.
6/8 anonim válasza:
A szülés milyensége nem ettől függ.
A többit leírták.
7/8 anonim válasza:
Nálam még mindig tart, de nem tehetem meg, hogy pihenjek, mert van egy extra pörgős lányom, aki nem hagy leülni se.😁 imád sétálni, bicajozni, motorozni szóval gyakran vagyunk úton. Visszamentem dolgozni is, talán ott nyugisabb. Ha unalmasabb napunk van a munkahelyemen, ki kell támasztani a szemem, hogy ne ragadjon le.😂 18hkm
8/8 Missvad.patricia1 válasza:
Én is hasonló cipőben járok!
4. Hónapba vagyok :)
Első terhességem, s nagyon fáradékonyabb vagyok
Jó baba váràst!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!