12 hetes ultrahang után megnyugodhatunk?
Sziasztok. Tegnap voltam a 12 hetes genetikai ultrahangon és szerencsére minden rendben volt a babával, még a nemét is megtippelte a doktorúr, persze, még nem mondta biztosra. Jó lett minden mérés ami esetleges genetikai rendellenességre utalna. Még a Nifty teszt van hátra. Nincs rá különösebb ok, amiért szükség lenne rá, saját magunk megnyugtatásaként választottuk.
Így, hogy jó lett az ultrahang, már megnyugodhatunk valamennyire?
Ti elmondanátok már a családnak,barátoknak, vagy megvárnátok még az Nifty eredményét?
Április 10.-re ;)
Te mire?
Igen, viszonylag gyorsan.
18.hétben vagyok.
Szintén volt egy vetélésem a 13.héten.
A család és a munkatársak tudják, de senki másnak nem akarjuk elmondani csak ha megszületett. Természetesen aki lát az utcán az más, de nem jelentjük be pl. a közösségi hálón. (az elsőt se tudták)
13.héten?? Fú, nagyon sajnálom!
Én sem jelenteném be, pl facebookon/instán, barátoknak mondanám el szóban, mivel pár nap múlva lesz nálunk egy nagyobb összejövetel és "kapóra jönne" az alkalom.
De tisztában vagyok vele, hogy ha nekik elmondanám, aztán terjedne a hír (faluban élünk). Meg nem is szeretném úgy mondani, hogy "jajj ne mondjátok senkinek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!