Van itt olyan, akinek kimaradt a 12. hetes ultrahang?
Figyelt kérdés
Nem kérek ítélkező válaszokat, nem szándékosan maradt ki. Nem erre vonatkozik a kérdés.. Most megyünk 16 hetes uh-ra.
Érdemes elmenni Prenatestre? Adhat megnyugtató választ, a 12. hetes kimaradt uh ellenére is?
2021. aug. 25. 09:24
1/5 anonim válasza:
A baba egészsége nem a vizsgálatokon múlik az remélem megvan. Mehetsz te amire akarsz, ha a babád egészséges akkor az, ha beteg akkor meg az, a vizsgálat csak felfedezi ha esetleg valami nem oké. Mellesleg elég nagy felelőtlenség egy ekkora súllyal bíró vizsgálatot kihagyni, biztos megvolt rá az okod, de ez akkor is gáz. Minden esetre a baba egészségére ez nincsen hatással.
2/5 anonim válasza:
Én megcsináltatnám a Prena-t nyugtatásképp. Anno a 9 hetesen csináltattam, de akkor is az volt a célom, hogy ne kattogjam végig a 9 hónapot.
3/5 anonim válasza:
Nekem elmérték, így 12 hetes helyett 14 hetesen sikerült eljutni a vizsgálatra (menzesz szerint 12+4 lett volna). Csináltattunk prenat, egyébként is csak abban az esetben vetettük volna el, ha beteg, ezt pedig 20. hétig azt hiszem lehet. Szóval ha van rá keret, megnyugtatásképp lehet kérni.
4/5 anonim válasza:
Nekem elmaradt.Húzták rá a szájukat,de hát mit tudtam csinálni,13 hetesen derült ki a terhesség.Volt vérzésem,rendesen..
18 hetesen voltam következőnek,mert utólag nem lehetett genetikait csináltatni.
5/5 anonim válasza:
Én akkor voltam covidos, így nekemis elmaradt. 19 hetes volt csak, meg persze előtte a megállapítás. Mi nem csinaltattuk meg, de ha te így vagy nyugodt, akkor csinaltass inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!