Tudnátok mutatni 12 hetes ultrahang képeket, ahol fiút tippeltek? Fiú is lett végül?
Figyelt kérdés
Nekem fiút mondtak a 12 hetes genetikain, de úgy hallottam, hogy ez ilyenkor még nagyon korai,mert szinte pontosan ugyanúgy néz ki a két nemiszerv... És egyáltalán nem fiút érzek...2020. máj. 28. 12:57
1/10 anonim válasza:
Nem ugyanúgy néznek ki azért, de hibázni tudnak, ilyenkor még nagyon pici a baba.
2/10 anonim válasza:
Egy pár hetet még legyél türelemmel, bőven lesz még időd vásárolni és nevet választani. Más miatt meg úgysem fontos a baba neme.
3/10 anonim válasza:
Nekem 12 hetesen fiút mondták és az is lett. Én amúgy már előtte fiút éreztem ha rá gondoltam fiút éreztem
4/10 anonim válasza:
12 hetesen 4ds ultrahangon lányt tippeltek 80%-ra. Fiú lett.
5/10 anonim válasza:
Nekem erős kislány tippet mondtak, az lett.
6/10 anonim válasza:
Biztosra mondta, vagy tipp? Azért ha premier plánban látta úgy nehéz eltéveszteni 12 hetesen is. Akkor is, ha te meg lányt akarsz.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem biztosra mondta. Azt mondta, ha tippelni akar, akkor fiút tippel.
2020. máj. 29. 16:05
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, kisfiú!
2020. szept. 15. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!