Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy viselik a nők, ha lányból...

Hogy viselik a nők, ha lányból fiú lesz?

Figyelt kérdés
Egy fiú mellé érkezik a kistesó. Feleségem elkönyvelte, hogy tuti fiú, nem is reménykedett a lányba. A genetikai ultrahangon 19 hetesen lányt mondtak. Nagyon boldog, mert titkon erre vágyott. Holnap viszem a nődokihoz szokásos terhesgondozásra (20 hetes most). Félek, hogy mi van, ha mégis fiú. Eddig mindegy volt neki, de amióta lányt mondtak azóta beleélte magát. Tudom, hogy szeretni fogja bármi lesz, de csalódás lenne. Volt valaki hasonló szituban?
2022. okt. 6. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Így, ahogy leírtad. Csalódni fog, de azért szereti majd.
2022. okt. 6. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha 19 hetesen lányt mondtak, az elég biztos. Szóval ezen feleslegesen pörögsz.
2022. okt. 6. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen ember függő, de ha a genetikain lányt mondtak nagy valószínűséggel tényleg az.
2022. okt. 6. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha lányt mondtak, akkor 70% eséllyel az is lesz (ennyire tud pontos lenni az uh a statisztika szeint). Szóval nagy az esély. Ha mégsem lány, akkor pedig csalódni fog, aztán majd túlteszi magát rajta.
2022. okt. 6. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Nekem 16 hetesen, a saját dokim azt mondta, mikor kérdeztem, mennyire biztos a babám jósolt neme. "Úgy 1.000.000 %-ot mondanék. De ha tévedek, esküszöm, elmegyek magukhoz szobát festeni" 😁

(Már 12 hetes genetikain is ugyanazt a tippet kaptam az ottani orvostól.)

2022. okt. 6. 15:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerek volt, picit a lány felé húztam, de egészben született babának örültem volna. Először lánynak látták, aztán 4 hét múlva azt mondták, "mintha fiú lenne". Pár hét alatt átkódoltam a jövőre szőtt terveket és elkezdtem örülni neki. Aztán 4 héttel később tutira lányt mondtak. Ekkor már hittem is meg nem is. Végül a szülés előtti ultrahangot fogadtam el, akkor lány volt, annak is született. A második babánál már az elejétől úgy voltam, hogy inkább erős tipp, mint biztos infó.
2022. okt. 6. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

En azt hittem a 18. Hetig , hogy lany. Kislanyt is szerettem volna, parom kisfiut.

Aztan par napja egy nagy golyo latszott az uh-n és mondta a szonografus holgy, hogy 100% fiu.

En Orultem neki nagyon, mivel elso baba és tudtam , hogy parom mennyire fog orulni.

Szerintem a feleseged is ugyanugy fog orulni a kisfiunak, mert mar ugy vagyunk vele, hogy mindegy Csak egeszseges baba legyen:)

2022. okt. 6. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem minden almom kislany volt annyira hogy nevet se valasztottam a fiunak. A ferjem nem akarta tudni hogy mi lesz, igy kivartuk amikor megjott a baba. Kisfiu lett. Nekem hatalmas trauma volt es az is maradt. most 9 eves.
2022. okt. 8. 16:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Lányt mondott az orvosunk is. Megyünk a héten babamozira és ott remélem biztos lesz a dolog.
2022. okt. 10. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!