Gyomorfájás hányás hasmenés láz nélkül lehet liszterózis?
ugyan nem tudom a választ, de ettél bármit is, ami miatt felmerült benned?
kedves első, hogy értsd is mit akar a kérdező bár szerintem egyértelmű: fáj a gyomra, de nincs láza, hasmenése, nem hány, ettől függetlenül lehet e liszteriózis?
Lehet hogy csak láz nincs a kérdés alapján, de a többi van.
Viszont a betegség nevét sem birta normálisan leírni.
Bocsánat, 1 másodperc alatt írtam meg a kérdést, tényleg nehezen értelmezhető, hibás. Tehát: Fáj a gyomrom, de más tünetem nincsen.
2-es: Mostanában gyakran ettem étteremben, sokszor salátát. Az utóbbi két nap hotelben szálltunk meg, ott volt reggeli, vacsora. De tudomásom szerint nem ettem nyers húst, nem pasztörizált tejet.
Ajaj...
Kicsit próbálj meg a paramami szemléletből lejjebb adni, mert ez már nemhogy a ló túloldala, hanem már inkább el is taposott téged.
De hogy s kérdésre is válaszoljak, szimpla terhes panasz az, ami miatt te rögtön valami komoly és súlyos betegséget gondolsz be magadnak. Ha bizonytalan vagy, akkor egyébként a legjobb az orvosod véleményét kikérni. Bár simán körbe fog röhögni a buta kérdés miatt. Aztán meg majd megy a panaszkodás, hogy az orvosok mennyire lenézik a kismamákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!