Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyomorfájás hányás hasmenés...

Gyomorfájás hányás hasmenés láz nélkül lehet liszterózis?

Figyelt kérdés

2022. okt. 5. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Csak néhány vesszőt kellett volna kitenni, és már értenénk is, hogy mit szeretnél kérdezni...
2022. okt. 5. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

ugyan nem tudom a választ, de ettél bármit is, ami miatt felmerült benned?

kedves első, hogy értsd is mit akar a kérdező bár szerintem egyértelmű: fáj a gyomra, de nincs láza, hasmenése, nem hány, ettől függetlenül lehet e liszteriózis?

2022. okt. 5. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Lehet hogy csak láz nincs a kérdés alapján, de a többi van.

Viszont a betegség nevét sem birta normálisan leírni.

2022. okt. 5. 21:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Bocsánat, 1 másodperc alatt írtam meg a kérdést, tényleg nehezen értelmezhető, hibás. Tehát: Fáj a gyomrom, de más tünetem nincsen.

2-es: Mostanában gyakran ettem étteremben, sokszor salátát. Az utóbbi két nap hotelben szálltunk meg, ott volt reggeli, vacsora. De tudomásom szerint nem ettem nyers húst, nem pasztörizált tejet.

2022. okt. 5. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Anyám borogass....Tehát simán gyomorfajas mint olyan nem létezik szerinted. Ha a fejed fáj akkor rögtön agydaganatra gondolsz?
2022. okt. 6. 06:26
 6/6 anonim ***** válasza:
76%

Ajaj...

Kicsit próbálj meg a paramami szemléletből lejjebb adni, mert ez már nemhogy a ló túloldala, hanem már inkább el is taposott téged.

De hogy s kérdésre is válaszoljak, szimpla terhes panasz az, ami miatt te rögtön valami komoly és súlyos betegséget gondolsz be magadnak. Ha bizonytalan vagy, akkor egyébként a legjobb az orvosod véleményét kikérni. Bár simán körbe fog röhögni a buta kérdés miatt. Aztán meg majd megy a panaszkodás, hogy az orvosok mennyire lenézik a kismamákat.

2022. okt. 6. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!