Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elmúlt a mellfájásom az...

Ha elmúlt a mellfájásom az jelent valamit?

Figyelt kérdés
6+4 hetes vagyok, eddig iszonyatosan fájtak a melleim, meg voltak nagyobbodva, olyanok voltak mint a kő, olykor melltartóban kellett aludnom. tegnapra pedig elmúlt az egész. alig érzem a feszítő érzést. van ennek jelentősége? egy éve volt egy vetélésem, ezért aggódom.
2008. dec. 23. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem a 9. hétig volt ilyen mint neked, utána egyik napról a másikra megszűnt és van egy 7 hós egészséges gyönyörű kisfiunk. Úgyhogy szerintem ne félj, ha nincs más tüneted, akkor nincs baj.
2008. dec. 23. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
a terhességi tünetek megszűnhetnek anélkül hogy a babának baja legyen. De a kockázat fennáll, az is hogy elveszíted. reméljük nem történik meg! Boldog karácsonyt!
2008. dec. 23. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

A terhesség kellemetlen velejárói jönnek mennek. Még fog fájni a melled a tej termelődéstől, most picit pihen.

Addig amíg nem vérzel-görcsölsz, addig ne ess kétségbe.

Nyugodj meg.

Kellemes Ünnepeket& Boldog Babavárást

2008. dec. 23. 10:38
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, igyekszem megnyugodni.
2008. dec. 23. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hol elmulik , hol meg iszonyatosan faj...vagyis nodogel :-) .Semmi gond , ne izgulj!17 heteske
2008. dec. 23. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 10 hetes vagyok, és mostnában már nekem sem fáj. Pedig a 6-7. hét körül nekem is volt olyan, hogy éjszaka melltartó kellett az alváshoz, mert annyira fájt a cicim. Most nem fáj. Ne aggódj!

Boldog karácsonyt!

2008. dec. 23. 17:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nektek is minden jót kívánok Karácsonyra!
2008. dec. 27. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!