Lehet buta kérdés. De most komolyan, milyen mélyre lehet feldugni a kúpot?
Figyelt kérdés
Nem tudom...betadine kúpot kell használnom, de egy csomó kifolyik, már nemsokkal azután miután beteszem.Egy része biztos normális, csak nem akarnám, hogy kijöjjön úgy, hogy "nem végzi el a dolgát".
Bocsi hogy ilyeneket írok, de a mutató ujjam kb félig szokott bemenni, utána nem dugom tovább, mert nem merem...a 36.hétben vagyok, és nem tudom hol kezdődik a méhszájam, nem akarom addig feldugni....
Vagy tegyem nyugodtan nem lesz semmi baj??
2010. szept. 26. 19:07
1/6 anonim válasza:
Nekem is használnom kellett,igaz kicsit korábbi stádiumban. Ha az orvos nem mondta,hogy bármi gond lenne a méhszájaddal,akkor ne félj ilyesmitől. Amúgy most zárójelben megjegyezném,hogy gondolom szeretkezni is szoktál a pároddal,mégsincs semmi bajod :) Az a trükk,hogy este zuhanyozás után és közvetlenül lefekvés előtt használd,lehetőleg olyankor,mikor jó pár óráig már függőleges testhelyzetben maradsz. Ha mászkáltam vagy ültem utána én is így jártam,de fekve minden rendben volt.
2/6 anonim válasza:
Bátran mehet beljebb. Valamint ha beraktad, utána feküdj le, akkor nem tud kifolyni (mivel ugye vízszintesen van).
3/6 anonim válasza:
Én addig dugom ezeket, amíg a mutatóujjam felfér. Rögtön utána megyek és lefekszem aludni. Így csak reggel folyik ki a maradék.
4/6 A kérdező kommentje:
oké, köszi, akkor bátrabb leszek:)a doki legutóbb mikor megvizsgált(kb egy hete) azt mondta zárt a méhszájam.
csak nem tudom mekkora a hüvelyem...mármint hogy milyen hosszú, mikor érnék el a méhszájig...de akkor mehet még gondolom:)
2010. szept. 26. 19:42
5/6 anonim válasza:
Nekem is folyt ki. Én a 14-16. héten használtam. Volt, hogy éjszaka felébredtem arra, hogy folyik. Elég kellemetlen 2 hét volt. De megtette a hatását, mert elmúlt a problémám. Szóval szerintem nem gond, ha folyik ki belőle.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2010. szept. 27. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!