Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van akinél szintén eltart...

Van akinél szintén eltart egesz nap a reggeli rosszullét?

Figyelt kérdés
Mit tesztek ellene, van ami segített?
2022. okt. 1. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia, én 9+1 vagyok ma és a 6-7. héten volt a legrosszabb tünetek szempontjából, aztán enyhült, majd megint kicsit rosszabb volt.. Úgyhogy nekem pl össze-vissza van. De reggelente mindig émelygek meg hányingerem van. Van hogy délutánra megint előjön egy kis hányinger. Úgyhogy én nem tudom mitől függ ez, de nagyon hullámzóak a tüneteim. Nyugi nincs baj!!
2022. okt. 2. 11:42
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi!

Szerintem csak akkor leszek nyugodt, amikor a kezemben tartom majd. :-)

2022. okt. 2. 12:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Persze, kb a 18. hétig szinte folyamatosan émelyegtem. Fogytam is 5 kilót. A sima vizet nem tudtam meginni. Ami nekem segített, az a citromos víz, meg a gyömbéres cukorka (Verbena azt hiszem, de talán mindegy is a márka). Mikor pl buszoznom kellett, akkor csak úgy indultam neki, hogy volt nálam pár szem cukor. Eleinte a cola is jót tett, de az aztán valahogy átfordult, és csak rosszabb lett tőle.

Nekem nagyon a hányingeren kívül más tünet nem volt, csak az első pár napban feszült a mellem, meg néha görcsölt a hasam. A hányinger is volt hogy gyengébb volt. Arra emlékszem, a 14. hét körül pár napra szinte teljesen elmúlt. Ennek annyira örültem, hogy vacsira be is toltam egy akkori étvágyamhoz képest nagy adag paprikás krumplit. Aztán autóznom kellett, alig bírtam vissza tartani a hányást, amint haza értem, kijött az egész. És utána még hetekre visszajött a hányinger. Szóval nálam igaz volt, hogy néha ok nélkül is elmúlhat aztán vissza térhet.

2022. okt. 2. 14:08
 14/15 A kérdező kommentje:

#13 köszi.

Még próbálkozok, de nég semmi nem jött be. Max ha jó sokat eszek, na de ebben a helyzetben ez egy igazi kihívás:D

2022. okt. 6. 10:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem az első terhességenél az első 3 hónapot végig hánytam reggeltől estig. Utána még úgy volt h reggel megittam 1-2 korty vizet az vissza jött utána nem voltam rosszúl. A mostani terhességemnél még nincs rosszúl létem 6 hetes terhes leszek.
2022. okt. 29. 12:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!