Van akinél szintén eltart egesz nap a reggeli rosszullét?
Szia! Nekem az ötödik héten kezdődött,nagyon rossz volt. Émelygés hányás, de nem csak reggel hanem egész nap. Plussz étvágytalanság, kaja és szag undor... 12. Hét végére múlt el... Senkinem nem kívánom. 😅
Most is van enyhén, de fényévekkel jobb, mint volt. Most a sav kínoz jobban. 🤷
A cola segített egy kicsit, nyáron egyedül barackot tudtam megenni, esetleg kekszet. A gyömbért is említették, hogy jó lehet, de én undorodtam tőle és ezért nem próbáltam ki.
Kitartást nemsokára túl leszel rajta! 💚
Nekem is tartott ébredéstől elalvásig… az, hogy reggeliek a rosszullétek csak legenda :)
Gyömbéres teát mondták nekem is, de attól még rosszabbul voltam.
Túl kell élni, azt enni ami lemegy és nem azt ami javallott… én kb babapiskótán éltem meg teán.
Nekem az egész második trimeszter egy masszív reggeli rosszullét. Hanyás, hányinger, émelygés, szagundor, hasmenés :D
Nem nagyon tudok mit tenni ellene, próbáltam mindent csak kb a ráolvasást nem. Semmi nem segít csak a pihenés.
Első két terhességemnél ez volt. Nem segített se a gyömbér, se a hideg kóla, se semmi. A reggeli enyhe hányinger semmi sem volt a délutánihoz-estihez képest mondjuk, akkor rosszabbul voltam.
Harmadik terhességem megúsztam enyhe émelygéssel hála az égnek.
Köszi! 7+5 vagyok ma.
Egyébként ha még megnézitek mit írtam, másnál is volt hogy ingadozott az intenzitás és néha enyhébb volt?
Az előző terhességem elhalt és akkor szüntek meg a tünetek is. Nem akarok parázni, de érdekel hogy a tünetek tényleg jönnek-mennek, vagy mindenképpen rosszat jelent ha enyhülnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!