Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NST vizsgalat minden heten van?

NST vizsgalat minden heten van?

Figyelt kérdés

Hetente kell menni?

Be is jegyzik a kiskonyvbe?

2022. szept. 29. 06:20
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

36.hétől hetente, túlhordás esetén naponta.Ritka, de van akinél hamarabb elkezdik az NST-t, mint 36.hét.

Nem jegyzik be a kiskönyvbe(legalábbis nekem anno nem írták be), hanem a papírt kapod meg, amit kiad a gép hogy milyen volt a baba aktivitása.

2022. szept. 29. 06:58
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

nekem hetente kellett menni, túlhordtam (40+5 kezdett szivárogni a magzatvíz) azon a héten sem kellett naponta mennem, talán 2 időpontom volt, de a másodikra már nem jutottam el mert megszültem.

kiskönyvbe beírták + a papírt is megkaptam.

2022. szept. 29. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Ha problémás a terhesség, akkor 36.hettől, ha nincs baj, 38.héttől van nst.

Heti 1x, túlhordás esetén naponta.

2022. szept. 29. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

4!

Ugyan ez a gondolatom nekem is

Hogy mégis mi ebben a nemjó?!

Megyei korházba jádtam terhesgondozásra, nálunk így működik az ellátás.

2x szültem, mind a 2x igy kellett járnom. Ahogy rajtam kivül sokszáz kismamának.

3#

2022. szept. 29. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

5#

Nem tudom mi értelme ennek a pontozgatásnak, de aki csinálja biztos örömmel nyomkodja a piros kezet.

Én 1x szültem a Semmelweisben, ott az volt a protokoll és majd nemsokára fogok a Megyeiben.

1#

2022. szept. 29. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!