Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik magándokihoz jártak a...

Akik magándokihoz jártak a 36. hét után milyen gyakran hivott vissza még vizsgálatra? (nem biztos hogy birnám anyagilag minden héten föleg igy karácsony elött. ) 35 hetes km.

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 08:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hetente nst, de azt a kórházban "kell" hogy megoldja, kicsit célozgass rá, ha magánban akarja az nst-t is. lesz még egy uh és egy kenetvétel a 38. hét környékén, esetleg kézi méhszáj vizsgálat, de ezt egy látogatás alkalmával megoldja (remélhetőleg).
2009. nov. 25. 08:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt hogy helybe volt a magánrendelése akkor kellett fizetni ez havolnta egyszer volt. UHra meg CTGre a kórházba kellett menni ott ugyanúgy ő vizsgált de ott már neem kellett fizetni. Volt hogy a terhesség vége felé hetente 2x is be kellett menni Ctgre is meg Uh is.
2009. nov. 25. 08:33
 3/12 A kérdező kommentje:

Az nst-t nekem is a korházba csinálja.A 36.hétre hivott vissza de emlitette hogy csinál még egy flow-t a 37.héten is .Remélem ennyivel meguszom már mert minden héten elég huzos lenne.:)

Köszönöm a válszokat!

2009. nov. 25. 08:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Én magánrendelésre jártam, de amikor a vége felé a kórházba hívott, akkor ott nem kért pénzt. Szerintem ez a normális, mivel ott nem ő fizeti a bérleti díjat, rezsit, a személyzetet, az eszközöket stb. - csak használja a kórházét.
2009. nov. 25. 09:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Én a 34. héttől már csak a kórházba jártam be hozzá. Magánra már nem hívott. Heti 2x járok NST-re, utána megkeresem, beszélünk a tobábbiakról. Minden 2. alkalommal adok neki lóvét.

39+2km

2009. nov. 25. 09:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Én a 36. héttől hetente mentem, de már nem kellett fizetnem. Addig 6 hetente jártam. Volt olyan, hogy a 36. hét után 1 héten belül 2x is látni akart, de mivel már nem kellett fizetni nem volt ezzel gond. Mondta, hogy úgyis fizetek eleget szülés után meg költök a babára, ilyenkor nála már nem kell.
2009. nov. 25. 09:54
 7/12 A kérdező kommentje:
utolso válaszolonak:Remélem nálam is igy lesz mert kicsit cikis lenne mondani neki h bocsika de nem tom most kifizetni:D
2009. nov. 25. 09:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a 35. héten voltam utóljára a magánrendelőben, utána hetente nst a kórházban, de ott már nem kellett fizetni, pedig meg is vizsgált. 38. héten mentem szülni.
2009. nov. 25. 10:04
 9/12 anonim ***** válasza:

A utlsó hónapba a kórházabn találkoztuk, mivel minden héten volt CTG, pénzt nem a kapott éa nem is kért.

Összesen egyébként kb 6 alkalommal voltam terhesgondozáson a magánrendelőben, nem is hívott fölöslegese, csak a pénzért.

(egyébként ov főorvos)

A viszgálatok vérvétel, uh mindig a kórházabn voltak a terhesambulancián.

Ha tied hetente hív, akkor kicsit pénzéhes úgy gondolom.

2009. nov. 25. 10:51
 10/12 A kérdező kommentje:
eddig nekem is 4 hetente kellett mennem.az nst a korházban lesz.jövö héten mennem kell hozzá méhszájvizsgálatra meg uh-ra az lesz a 36.hét.Ő is föorvos a korházban és csak azért tettem fel a kérdést mert nem tudom mi következik a 36.hét után értem ugy h oda hozzá hányszor kell vajon menni.Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 25. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!