6 hetes terhes vagyok, ma megyek először vizsgálatra magándokihoz! 12 ezer forint lesz nálam, ez elég lesz?
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 13:03
1/7 anonim 

válasza:

ez attol függ hogy mennyit kér a doki? az aszisztensét nyugodtan megkérdezhetted volna, vagy aki ajánlotta. a kérdés mitöl számítva vagy 6 hetes ? az utolsó mensitöl akkor még nem fog semmit látni és vissza fog rendelni 2 hét múlvára. de a mai napot akkor is ki kell fizetni. ha a peteérésedtöl vagy 6 hetes akkor már ha minden igaz lesz szívhang is, akkor lesz egy csomó vizsgálat.
2/7 anonim 

válasza:

Biztosan elég. Az általános az,h. 5000 és 8000 között van egy vizsgálat még UH-val együtt is. Az én dokimnál úgy működik,h. a vizsgálat 5000, ha Uh is kell akkor össz.7000. De ha mondjuk nem vizsgál meg csak UH-val nézi babát akkor is 5000-et kér.
Üdv:
34 hetes kismami
3/7 anonim 

válasza:

Szerintem elég lesz. Max 10.000 szokott lenni, annál drágábbról nem hallottam még, durva lenne.
Reméljük megúszod 5000 körül. Miért nem hívod fel a rendelőt, hogy mennyibe kerül, nehogy kínos szituba kerülj?
Grat a babához!!
4/7 anonim 

válasza:

Az én dokim 12ezer ft-ot kér, de azt mondják ő a legdrágább, ugyhogy tuti elég lesz.
5/7 anonim 

válasza:

Szerintem nem kellene elkapkodni,ma legfeljebb tapintásra azt mondja terhes vagy és elküld UH-ra.
Engem doki nem látott a 10.hét előtt(moondjuk ez a 3.terhességem)
Én Pestre járok magándokihoz ő 7E Ft.-ot kér.
Nyugodtan megkérdezheted telefonon is megmondja.
6/7 anonim 

válasza:

Hát. Jobb lenne utánaérdeklődni, hogy mennyi a tarifája, nehogy kínos szituba kerülj. Az én dokim alapból 12 E-et kér. De egy ismerősömé pl. 15-öt.
7/7 anonim 

válasza:

Az én dokim 5000-et kért. Volt vizsgálat, UH, minden. Szerintem ez az átlag. De ha nem elég a 12000, akkor válts dokit! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!