A hasatok növekedése nektek is fájdalommal járt? Néha fáj a hasfalam vagy nem is tudom hogy mondjam.. Normális ez?
Nekem néhány napja volt egy borzalmas éjszakám, amikor minden mozdulatomra felébredtem, mert konkrétan azt éreztem, mintha feszes gumiszalag kötné össze a hasam alját a combcsontommal, ami azonnal visszaránt ahogy kinyújtom magam. Húzódott mindenem egész éjjel de napközben is.
Mintha csak azon az egy éjszakán és napon akart volna a "jól belaktam" hasam "terhes" hassá formálódni.
Nekem is a hasizmom fájt, ráadásul picike vagyok, szóval pechem van: hasfali sérvem lett.
Nekem soha senki sem mondta korábban (csak véletlenül jött szóba a helyettes védőnőnél), hogy nem szabad hasizomból felülni terhesség alatt, meg, hogy kímélni kell a hasizmokat, mert gond lehet.
Nyilván azt tudtam, hogy nem csinálunk hasprést meg felülést, de nem gondoltam, hogy azzal, hogy dinamukisan felpattanok az ágyból/kanapéról, vagy melóban a székből (kicsit pihenősben használom már, döntve) ártok a hasfalamnak.
Szóval akinek a hasizma feszülget/fáj én javaslom, hogy figyeljen rá és papásan felkelni mindig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!