Küzd még valaki terhesség alatt jobb alhasi fájdalommal?
Figyelt kérdés
26.hétbe léptem,és éjszakánként,vagy reggelre,főleg amikor egyik oldalamról a másikra fordulok erős,jobb alhasi fájdalomra kelek. Lehet a petefészkemmel valami baj.. Ultrahangon tegnap voltam,de a babától sem a húgyhólyagomat,sem pedig a petefészkeimet nem tudták megnézni.
Esetleg tapasztalt valaki hasonlót?
2020. júl. 4. 06:45
1/9 anonim válasza:
Nekem végig volt, egyszer olvastam, hogy ahogy nő a méh, kicsit elfordul a hasban, és a jobb oldali szalagok így jobban nyúlnak. Terhességem alatt végig érzékeny volt az a rész. Most semmi baja.
2020. júl. 4. 06:55
2/9 A kérdező kommentje:
És ez ekkora fájdalommal jár? Mármint nem vagyok hisztis meg érzékeny,de ez nem kicsit,nagyon fáj.
2020. júl. 4. 06:56
3/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, annyira már nem emlékszem. Nekem is volt szerintem egy-kétszer erős fájdalom. Azt hittem hogy vakbélgyulladásom van. De nekem akkor is fájt, ha megnyomtam. Egészen a szülés napjáig, amikor ultrahangoztak, akkor is. Neked is fáj úgy?
2020. júl. 4. 07:19
4/9 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt, de nem állandóan, hanem ha átfordultam hirtelen belenyilalt, vagy pl séta közben minden lépésnél fájt, ugyanott. Doki nem látott problémát és szülés után elmúlt.
2020. júl. 4. 07:59
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves első!
Igen,nekem is,nyomásra és ultrahang alatt is fáj.
A vakbélgyulladás is eszembe jutott,de gyorsan elhesegettem,mert akkor nyílván más tünet is lenne :)
Kedves négyes!
Nekem csak éjszaka,amikor átfordulok,hálistennek séta közben nem érzem :)
2020. júl. 4. 08:23
6/9 anonim válasza:
Semmi más tünete nincs? Láz, hőemelkedés, hasmenés, hányás stb? Lombikos terhesség vagy spontán?
2020. júl. 4. 12:34
7/9 A kérdező kommentje:
Hasmenésem ritkán van,de az a magnéziumtól szokott lenni.
Spontán terhesség.
2020. júl. 4. 12:39
8/9 anonim válasza:
Szia, normális is lehet. Nekem volt hogy két napig nagyon fájt, csak bal oldalon fekve nem fájt. Bementunk a kórházba, mert lehet vakbel is, meg hugyuti fertőzés is, de nekem csak a szalag nyulas fájt ennyire. Ez is olyan amit sose hallottam előtte, mondták hogy vehetek be paracetamolt, de csak pár szemet vettem be
2020. júl. 4. 14:08
9/9 A kérdező kommentje:
Azt én is olvastam hogy fáj ha nyúlnak a méhet tartó szalagok,de nem gondoltam hogy ennyire fáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!