Volt aki a 2.trimeszterben elvetélt és nem járt sem fájdalommal sem vérzéssel?
Figyelt kérdés
Egy hete a kisfiam ráesett a hasamra azóta elmúlt az állandó hányinger, hányás, és nem érzem napi egyszer sem mozogni a kicsit. Előtte sem éreztem sűrűn max lefekvéskor vagy reggel, napközben egyáltalán nem most viszont végképp nem érzek semmit már egy hete. Ahol élek itt aztán nem foglalkoznak velem napi szinten hívom a kórházat, védőnőt hogy legalább egy szivhangot csináljanak nem akarok többet de nem hajlandóak semmit sem mert nincs vérzés sem fájdalom. Így szerintük minden rendben van... Én viszont nagyon aggódom. Egyébként 20 hetes terhes vagyok..2020. szept. 7. 19:02
1/11 A kérdező kommentje:
És szerintük a hányinger hányás elmúlása csak véletlen egybeesés.
2020. szept. 7. 19:04
3/11 anonim válasza:
Fogod magad és bemész a legközelebbi nőgyógyászatra. Minek telefonálgatsz?
4/11 anonim válasza:
Nem szabad hagyni! Be kell menni és határozottan fellépni, nem lehetnek ilyen felelőtlenek!
5/11 anonim válasza:
Nem szép dolog, de ha ennyire letojnak, mondd azt, hogy erős görcseid vannak, úgy biztos megvizsgálnak. Vagy magánrendelés.
6/11 anonim válasza:
5, hogyan vizsgálják meg, telefonon? BE se ment.
7/11 anonim válasza:
Menj be! Ba. z az asztalra hogy vizsgálja a meg.
Bocsi, de számomra elképzelhetetlen h egy hétig nem érzel magzat mozgást (ami előtte volt). és még csak addig jutottál h telefonáltál
8/11 anonim válasza:
Énis fellepnek erélyesen.. Ez nem játék! Holnap menj be!
9/11 anonim válasza:
Szia! Nekem nem volt ilyen viszont van ismerősöm akinek a babájának a szíve a 23.héten állt meg. Menj be szerintem is mindenképp valamelyik kórházba vagy magán orvoshoz. Drukkolok , hogy ne legyen semmi gond. Írd majd meg , hogy minden rendben volt e. Minden jót
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítő válaszát. Végül sikerült sok veszekedés árán elerni hogy bemehessünk/beengedjenek a kórházba. Megultrahangoztak, mindent rendben találtak!
(Ui. Itt nincs nőgyógyász akihez el lehetne menni. Orvos és védőnő is csak időponttal van tehát nem állíthatsz oda a védőnőhöz időpont nélkül különben még az épületbe sem engednek be.)
2020. szept. 11. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!