SOS!Mitől lehet? Megint csíp/fáj vizeléskor. Mostanában fejeződött be az antibiotikum kúrám húgyúti bakteriális fertőzésre, és tegnap negatív volt a vizeletteszt eredmény. Hüvelyileg, se folyás, se szag, nem viszket, teszt szerint normál ph. 16hkm
Figyelt kérdés
Pár hete pozitív lett baktériumra a vizeletem, és votak húgyúti panaszaim is. Kaptam rá Morunal port, ami nem szűntette meg, majd Zinnat 500-t nem rég fejeztem be a kúrát és tegnap negatív is lett a vizelet tesztem.
Ma reggel megint fájdalmas volt a vizelés közben és utána is.
Hüvely citológia eredmény jövő héten jön meg. De nincsen hüvelyi panaszom, pl. szagok, folyás, viszketés, ph teszt alapján optimálisan savas a hüvelyem, azaz nincs bateriális vaginózisom.
Hétfőn megyek ismét nőgyógyászhoz.
Valaki volt már így?
2020. szept. 4. 07:32
1/5 anonim válasza:
Igyál sokat! Mezei zsurlót ajánlom :) Nekem bevált.
2/5 anonim válasza:
A rengeteg víz mellett szedj tőzegáfonyát vagy Dm-es mannóz port.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen van DMes mannóz porom is, meg DMes tőzegáfolya kapszulám is.
Minimum 4 lityi víz is lecsúszik naponta, melegben 5 is akár.
2020. szept. 4. 13:29
4/5 anonim válasza:
Nálam az okozott ilyet,hogy az antibiotikum leirtotta a hüvelyflórát is, szinte zéró laktobacim volt. Arra nem jöttem rá,hogy ettől miért a pisilőm fájt,de a végén már nem is érdekelt. Probiotikumokat kaptam rá és jobb lett. Meg persze nyomattam a mannózt meg vödörszám a vizet. Most épp jó,de első trimeszterben két ilyen zinnatos bulim is volt.
5/5 anonim válasza:
Grapefruit magolaj!! Nekem havi egyszer volt visszatérő húgyuti fertőzésem egy éven keresztül, ez oldotta meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!