Erős alhasi görcsök és hüvely fájdalommal kórházba kéne mennem?
Kedves 1!
Igen,ezzel én is vagyok, viszont jeleztem 3 orvosnak is és mind azt mondtak hogy a babának semmi baja. A házi orvos mondta hogy lehet a dohányzás végedt. De ugye letettem. A nőgyógyász meg magnézium váltást tanácsot és írt fel panangint. A vedono javasolta egyedül hogy ha nagyon görcsölök akkor menjek be kórházba. Ha vérzés is jelentkezik akkor meg pláne. De erősebb görcsökön kívül nincsen semmi bajom. A baba is elég sokat mocorog éjjel is, nappal is. És mind azt mondják hogy semmi baja.
Kedves 2!
16 hetes vagyok.
Igaz én csak 9hetes vagyok. Most is és a fiammal is volt ilyen. Igaz a fiammal a 12.heten kb elmúlt.
Nekem is azt mondták normális. Alakul át a szervezetem.
2#
Kedves 4!
Koszonom válaszod! Kellemes babavarast és jó egészséget nektek!
Kedves 5!
Egyáltalán nem írtam hogy nem tetszik valami, szerintem nem is utaltam rá :D, de ha mégis akkor bocsánatot kérek a félreértés miatt. :)
Viszont a nőgyógyász nézett uh-t, ennek alapján gyozodott meg ő is arról nincs a babanak nincs baja. A tanács keresem meg azért merült fel mert mind három orvos mást mondott :). Ezért érdekelne az hogy most valóban bekene mennem kórházba vagy sem? Hiszen nőgyógyász csinált uh-t és mondta ugye a magnézium cserét. A házi orvos a dohányzást hozta fel amit már rég letettem. Egyedül a védőnő mondta a kórházat hogy ha begorcsolok akkor mento és kórház de utána a vizeletben sem talált semmit meg a magzati szivhang alapján meg ahogy lehetett hallani a mozgását (meg éreztem is) a készüléken keresztül azt mondta hogy semmi baj a babával de ha görcsölök kórház
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!