Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meglepetés terhességnél,...

Meglepetés terhességnél, hogyan közöltétek a szüleitekkel a hírt?

Figyelt kérdés

A párommal mindketten befejeztük az egyetemet, jólfizető állásunk van, de mindketten a szülőkkel élünk. Egy hetet az én szüleimnél, egy hetet ez ő szüleinél. Nem vagyok még eljegyezve, de következni fog.

Ha valaki ebben a helyzetben volt, mint mi, hogyan közölte a szülőkkel, a szülők hogyan reagáltak rá?

25-28 évesek vagyunk

2022. szept. 26. 14:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
Mi is külön éltünk még, de folyamatban volt az én szüleimnél az emeleten a lakásunk kialakítása (tudtuk, hogy belátható időn belül nem tudunk elköltözni). Nálunk a családalapítás volt az első. Egy borítékba tett ultrahang képpel közöltük a hírt :) (25-24 évesen).
2022. szept. 26. 17:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de erre büszke vagy, hogy két “jó fizetéssel” (mondjuk kinek mi a jó…) anyádék nyakára szülsz?
2022. szept. 26. 21:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Két jó fizetés mellett egy hetet itt egy hetet ott vagytok? Én először felnőttem volna, aztán estem volna teherbe. Simán mindenféle mézesmadzag nélkül mondjatok el, hogy baba lesz, és egyúttal kezdjetek el keresni albérletet is.
2022. szept. 27. 09:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A korotok rendben van és tök jó, hogy van munkátok, fizetésetek. Viszont itt az ideje költözni, önállósodni, családdá válni. Ha ezt meg tudjátok lépni (jó fizetésből, otthon éléssel kell lennie elég tartaléknak legalább az albérlethez), onnantól nem hiszem, hogy bármi kivetni való lenne a dologban. Bár való igaz, hogy nem túl szerencsés, hogy nem éltetek még egyedül, önállóan, de ebből a helyzetből kell kihozni a maximumot.
2022. szept. 27. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!