Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meglepetés terhességnél,...

Meglepetés terhességnél, hogyan közöltétek a szüleitekkel a hírt?

Figyelt kérdés

A párommal mindketten befejeztük az egyetemet, jólfizető állásunk van, de mindketten a szülőkkel élünk. Egy hetet az én szüleimnél, egy hetet ez ő szüleinél. Nem vagyok még eljegyezve, de következni fog.

Ha valaki ebben a helyzetben volt, mint mi, hogyan közölte a szülőkkel, a szülők hogyan reagáltak rá?

25-28 évesek vagyunk

2022. szept. 26. 14:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem lettem terhes ameddig a szüleimmel éltem.
2022. szept. 26. 14:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"Anya, apa, gyerekünk lesz, ezért 2-3 hónapon belül elköltözünk valahova, ahol felnevelhetjük a gyerekünket"

Vagy az a kérdés, hogy közöljétek velük, hogy most már gyerekkel fogtok náluk lakni?

2022. szept. 26. 14:26
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Anya, apa! Ezentúl nem csak ketten fogunk hetente cuccolni, hanem hárman. Ugye örültök, hogy ilyen sokat lehettek majd az unokátokkal? Igaz, hogy két jó fizetésből még nem tudtunk összeköltözni, de ezek után nem is fogunk, mert kell a babára a pénz.

Boldog nagyszülői létét!

2022. szept. 26. 14:31
 4/14 anonim ***** válasza:
57%

Nehezen, főleg, hogy a tesztelésnél kb 3 hete voltunk együtt 😅

Anyukámtól kérdeztem, hogy emlékszik-e amikor egyszer reggel munka után nem haza mentem... na akkor esemény utániért voltam, deee aztán pozitív lett a tesztem..

Apukám meg mikor megkérdezte, hogy nem költözök-e vele külföldre szó nélkül a kezébe adtam a 12 hetes uh-os leletet.

A párom simán elmondta, szintén külön-külön, az apja nyugtázta, az anyja meg amint találkoztunk nekem támadt, hogy miért nem szedek gyógyszert, miért nem szóltam előbb a fiának (együtt csináltuk a tesztet), mert akkor még el lehetett volna vetetni...

2022. szept. 26. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
74%

Mi összeházasodtunk, aztán egyből házat vettünk, viszont teljeskörű felújítás alatt van, 15 hetes terhes vagyok, párom szüleinél élünk mert itt dolgoztam ahol laknak, illetve innen közelebb van a munkahely férjemnek.

De mire jön a baba szeretnénk végre a sajátunkba beköltözni!

Mi igaz terveztük a babát, de senki nem tudott róla, mikor pozitív lett a teszt, (5hetes voltam) egyből elmondtuk a családnak, mindenki nagyon örült, párom szüleinek első unokájuk, nagyszüleinek első dédunokájuk lesz!😃

Én a helyetekben nem tartanék, hisz tanult, dolgozó, felnőtt emberek vagytok, esetleg annyi, hogy meg kellene állapodni hogy hol szeretnétek élni, egyik másik szülőknél vagy albérlet esetleg saját ház.

Sok sikert és gratulálok!:)

2022. szept. 26. 15:30
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

5-ös, azért teljesen más szituáció az, amikor úgy vállaltok gyereket másnál lakva, hogy mire megszületik, feltételezhetően elköltöztök és más az, amikor még semmi ilyen irányú terv nincs.

Én k*rvára nem örülnék annak, ha úgy vállalna a gyerekem gyereket, hogy még önállóan lakni sem lakott egy percet sem. Elfogadnám, nyilván szeretném az unokám, de ilyet nem játszanék, hogy egy hetet itt laknak gyerekkel, egy hetet ott, ez amúgy is tök abszurd.

2022. szept. 26. 15:41
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogyan közlitek velük, nagyban függ attól, mik a terveitek.

Valamelyikhez mennétek tartósan lakni? Vagy végre albérletbe költöztök?

Esetleg van reális esély saját ingatlanhoz jutni a baba érkezéséig?

2022. szept. 26. 15:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Két jó fizetésből simán összedobtok egy albérletet a gyerek születéséig
2022. szept. 26. 16:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyszerű a helyzet:közlitek hogy jön a baba és közben gyűjtitek a pénzt ha olyan jól fizető az állásotok egy albérletre és mielőtt megszületne a baba átköltöztök szépen oda,ennyi.Van rá pár hónapotok úgyhogy nem lesz úgy gond.Szülők nyakán maradni és hetente a helyeteket változtatni nem fog menni egy újszülöttel csak szólok.Örülni fognak nyilván de ne a nyakukon maradjatok.Van gondolom így is spórolt pénzetek ha hol itt hol ott laktok még ha adtok is bele a rezsibe,kajába és azt kipótoljátok a mostani megtakarításaitokkal.
2022. szept. 26. 16:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ejha, hat nektek ezt javaslom.

Anya, apa , vegyetek a fuldogot, mert 9 honap mulva itt nem lesz alvas ejjel.

2022. szept. 26. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!