Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki az akinek egyáltalán nincs...

Ki az akinek egyáltalán nincs neve a babának?

Figyelt kérdés
Többször olvasgattuk a neten a neveket,de egyiksem fogott meg.Aki így volt,végül hogy találta meg a megfelelőt?
2022. szept. 24. 22:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi a naptárat lapoztuk végig.

Igaz, nem minden név szerepelt benne, naptárra válogatja...

De nyilván találtunk mindkettőnknek nagyon tetsző neveket és ki is választottuk így hamar a megfelelőt.

2022. szept. 24. 22:56
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. 25. hét és még mindig nem találtunk semmit. Tudom van még idő, de igazából már az összes anyakönyvezhető nevet átnéztük kb. 5x, és egyik sem tetszik.
2022. szept. 24. 22:57
 3/18 anonim ***** válasza:
33%
Szívesen segítek :) Ha elküldöd privátban a vezetéknevet és hogy fiú/lány név kellene, kitalálok pár variációt.
2022. szept. 24. 23:19
 4/18 anonim ***** válasza:
59%

Nálunk 3 név volt a befutó, nem tudtunk dönteni. Ezért elhatároztuk, hogy megvárjuk a születését, hátha az arcára nézve beugrik valami. És tényleg így volt: egy negyedik név volt, amit korábbi szemezgetéseknél elég hamar elvetettünk. Nagyon illik hozzá.

A második gyerekünknél nem lehetett bent a férjem (covid időszak) a szülésnél, ezért muszáj volt előtte döntenünk. Nagyon tetszik a név, amit választottunk, de más talán jobban paszolna a kicsihez.

Szóval szerintem várjátok meg a születését, nekünk bejött.

2022. szept. 24. 23:37
 5/18 anonim ***** válasza:
56%
3-as, nekem segíthetnél 😂 én is bajba vagyok...
2022. szept. 24. 23:41
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!3.baba és kifogytunk.😅Az első kettő olyan könnyű volt.

#4 ezt nem merném megkockáztatni!😬😅

2022. szept. 25. 04:48
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez az összes. Szerintem, ami kicsit is tetszik, azt mindkettőtök karikázza be, aztán hátha lesz egyezés. Ha nagyon nincs, akkor meg sorsoljátok ki! :D

2022. szept. 25. 07:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ultrahangon sem ugrik be semmi? Nekem akkor kattant be valami. Kb fél idős voltam, mikor már kész tervünk volt, fiú és lány név is (addig még nem mutatta magát). Amikor láttam, hogy lány, a választott lánynév helyett beugrott egy, amit előtte listába se vettünk. A férjem nem lehetett bent a vizsgálat alatt, így rögtön azt hallotta, hogy lányunk lesz és ez a neve. Belement.

Másodszor már úgy válogattunk, hogy melyik nevek tetszenek kicsit, aztán kizártuk, ami nem jó, és kettő maradt fenn. Abból könnyebb volt.

2022. szept. 25. 07:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősömnek úgy sikerült nevet választani, hogy a férjével felírták 1-1 lapra az ABC-t és külön külön felírtak minden betűhöz egy-egy vállalható/tetsző fiú és lány nevet, aztán összevetették.

Sikerült megtalálniuk az igazit.

Aztán poénból megcsinálták azt is, ami a szerintük leggázabb/vállalhatatlanabb név.

2022. szept. 25. 07:35
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Kedves 3-as! 2-es vagyok, nagyon köszi a segítséget de már minden lehetséges nevet megnéztünk, de nem tetszik egyik sem. :) Van 2-3, amire azt mondtuk, hogy teljes mértékben viselhető gyerekként és felnőttként is, könnyen érthető és leírható, így 90%, hogy ezek közül fogunk választani, inkább az a problémám, hogy így viszont nem lett meg az a név, amire első látásra azt gondoltuk, hogy “na igen”. De még reménykedem, hogy ha meglátjuk a babát, akkor beugrik.
2022. szept. 25. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!